Može i ovako, odustao od Kine i 15 miliona po sezoni!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.04.2017.
17:53
Izvor: Sportske.net

Dogovorio se prošle zime, ali sada se predomislio, jasno je i zbog čega.

BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos
BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Pepe neće u Kinu.

Kako piše "Marka" on je već rekao nesuđenim poslodavcima da odlazak narednog leta nije opcija, iako je slobodan igrač i nuđeno mu je 15 miliona evra po sezoni, troduplo više od onoga što ima u Realu.

Razlog je potpuno fudbalski, štoper je svestan da gubi šansu da zaigra na Mondijalu u Rusiji.

On neće produžavati ugovor sa Realom, nije mu ni ponuđen novi, a i da jeste, samo je rezerva, želi da ode u tim u kome će igrati i zadržati mesto u ekipi.

Traži tim koji igra Ligu šampiona, pominju se Siti i Pari Sen Žermen, ali je pitanje da li bi i tamo bio standardan.

Podsetimo, Brazilac koji je fudbalski sazreo u Portugalu i deset godina je u Realu je sa Portugalom osvojio prvenstvo Evrope i veruje da ova generacija ima šansu na Mondijalu u Rusiji, predvođena Ronaldom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Wednesday, 05.04.2017
04:04

Пензиониши се ти си срамота за фудбал као и Диего Кошта рецимо!

avatar
mak_juventino
Wednesday, 05.04.2017
00:55

Porto je najbolja opcija !!!

avatar
Martial11
Tuesday, 04.04.2017
23:41

Sjeo bi Unitedu, jer je izuzetan, pogotovo prošlu sezonu. E sad cisto sumnjam, jer teško da cemo igrat ligu sampiona.

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 04.04.2017
23:31

Brazilac?nVaranovo vreme je doslo ali voleo bih da ostane.Ponudili su mu ugovor na jednu godinu ali zeli na dve.

avatar
Go Hard or Go Home
Tuesday, 04.04.2017
19:39

Realno, Pepe nije neko ko bi sedeo na klupi i ne zasluzuje igrac takvog kalibra, svako ko prati i malo bolje se razume u fudbal moze reci da je Pepe prosle sezone bio najbolji defanzivac na svetu, od Realove sezone pa sve zakljucno s evropskim prvenstvom, hvala ti legendo za sve!

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 04.04.2017
19:23

Ne ponosim se sa nekim njegovim potezima u proslosti jer znao je da napravi mnogo gluposti i ispada. Ali dolaskom Ancelotija je dostigao svoj puni potencijal i od tada je jedan od najboljih stopera u svetu. Ne pamtim kada je zadnji put napravio ispad ili ozbiljan kiks, smanjio je zute kartone troduplo, o crvenim necu ni da pricam jer vec 4 sezoue nije dobio ni jedan u dresu Reala. Imam veliko postovanje za njega, uvek se trudi da ostavi srce na terenu, uspeo je da se promeni na bolje i on definitivno treba da bude primer svim ovim sto se glupiraju i prave ispade, jer evo vec 3-4 godine Pepe nije uradio bilo sta glupo ili rekao bilo sta lose o protivniku. Kapa dole i srecno gde god da odes.

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 04.04.2017
18:45

Nek ode u Juve , oni obozavaju takve igrace a i dobro bi se uklopio

avatar
neymar-junior-10
Tuesday, 04.04.2017
18:44

PORTUGAL IMA SANSU U RUSIJI?? HHAHAHA PORED BRAZILA? NJEMACKE?

avatar
Go Hard or Go Home
Tuesday, 04.04.2017
22:24

VIdim da si navijac Barselone odnosno Mesija, i Francuska je bila jaca koliko se secam, pa na kraju muk navijaca kidova takvim kao sto si ti, Bernardo Silva, Andre Silva, Ronaldo, Gereira, Karvaljo, Zelson Martins, Portugal ce imati jednu od najjacih reprezentacija na tom takmicenju a mozda i najjacu. :)

avatar
Don Silvio
Wednesday, 05.04.2017
09:09

kao evropski prvaci imaju pravo da razmisljaju tako. Nemci su bili na evropskom pa ga je osvoio portudal... Loptaj eokrugla nikad se ne za, Slazem se da su Panceri i Brazilci medju prvim favoritima li nikad se ne zna

avatar
Ronaldo da Lima
Tuesday, 04.04.2017
18:02

Ne bih da umanjujem uspeh Portugala na Evropskom prvenstvu, ali svi znamo da su imali srece i osvojili trofej. Tako da mislim da se Pepe malo zaneo kad je rekao da oni imaju sanse na Mundijalu, verovatno zbog tog trofeja na Evropskom. Pored svih jakih evropskih reprezentacija bice tu jos i Brazil, Kolumbija, Urugvaj, Cile a mozda i Argentina ako prodje, pa i neugodni Meksiko, i jos po nekoliko kvalitetnih repki iz Afrike. Ne verujem da Portugal moze do zavrsnice a ne jos do titule

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 04.04.2017
23:32

Navedene reprezentacije uopste nisu jaki Brazil je nekada terala strah u kosti ovi su danas manekeni.

avatar
Ronaldo da Lima
Thursday, 06.04.2017
14:09

Ne kazem ja da je Brazil najjaci, ali pored svih evropskih reprezentacija Portugalu ce rivali biti Brazil i ostali a oni i ako nisu kao pre, ne sluze nisurno kao Andora i Malta za gol razliku. Zato kazem da ce Portugalu biti jos teze ako misli da osvoji Mundijal