Montela otkrio šta još nedostaje Milanu!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 24.07.2017.
12:30
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" su ovog leta doveli gotovo čitavu novu postavu igrača, ali tu se neće zaustaviti.

Epa/Daniel Dal Zennaro
Epa/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

Stiglo je ovog leta 10 pojačanja u Milan.

Redom su dolazili Musakio (Viljareal), Kesi (Atalanta), R. Rodrigez (Volfsburg), Andre Silva (Porto), Borini (Sanderlend), Čalhanoglu (Bajer Levekruzen), Andrea Konti (Atalanta), Leo Bonući (Juventus), Lukas Bilja (Lacio) i brat Điđija Donarume, Antonio (Asteras).

Očekuje se dolazak još makar jednog pojačanja, veliki broj imena je u igri, a trener tima Vinćenco Montela otkrio je koje pozicije još želi da pojača.

"Što se tiče tržišta, iz nedelje u nedelju mi se činilo da sanjam, nisam mogao da shvatim kako se kupovine i novac tako množe. Više nego ikada.

Kineski vlasnici poštuju svačiju poziciju, što se ne dešava tako često u fudbalu.

Šta nam nedostaje? Prioritet je napadač, a onda možda ofanzivni krilni fudbaler i jedan vezista. Ali više nema žurbe kao ranije.

Idealan napadač? Mora da ima par stvari, kvalitete ispred gola, kao i mogućnost da igra za tim
", izjavio je Montela.

Dakle, prioritet uprava "Rosonera" biće angažovanje još jednog napadača, a poznato je da su na radaru kluba Obamejang, Beloti, Nikola Kalinić, pa i Dijego Košta.

Što se tiče krilnog fudbalera, nije bilo previše povezivanja Milana sa takvim tipom igrača u medijima, ali je jasno da bi im dobro došao još jedan takav igrač.

Kada je željeni vezista u pitanju, čini se da je najveća želja Milana fudbaler minhenskog Bajerna, više o tome OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sporske me ugasile
Monday, 24.07.2017
18:10

Mislim da i ljudi koji ne prate fudbal znaju ko je sve stigao u Milan jer je to milion puta ponovljeno . Da ne dodje do zabune,jako sam srecan zbog Milana i radujem se njihovom povratku na pravi put

avatar
Los Vikingos
Monday, 24.07.2017
15:33

Ja sam ocekivao od Milana da u ovom roku dovedu nekih 5-6 pojacanja, ali oni su izgleda resili da promene kompletan tim, cak i klupu. Impresivan posao su napravili KInezi, doveli su dobre igrace i to za ne neki veliki novac, Siti je npr potrosio skoro kao oni ali za 5 igraca samo.

avatar
rossonero_t
Monday, 24.07.2017
15:22

Opa bato, OPA BATO! 😊😊😊

avatar
R E V O L T
Monday, 24.07.2017
14:54

Dobrodosli, REVOLT. Bolje vas nasao, Sportske.net. Milan protiv Manchester Uniteda za Renata Sanchesa! Portugalac je na izlaznim vratima Bayerna koji ga je prošlog leta oteo ispred nosa Unitedu. Milan želi da ga pozajmi za 8.000.000 evra, ali Bavarci bi radije da ga prodaju odmah za fiksnu cenu 48.000.000 evra. United to može da plati. Mourinho želi Sanchesa, ali je pitanje da li želi da plati pomenutu sumu jer se i dalje nada Matiću.nNema još dogovora oko transfera Carlosa Bacce u Marseillu. Kolumbijac je postigao dgovor sa francuskim klubom oko plate od 3.500.000 evra po sezoni, ali Francuzi nisu dostavili adekvatnu ponudu Milanu koji traži 20.000.000 evra za Baccu.

avatar
Jon Dahl Tomasson
Monday, 24.07.2017
14:51

Petao ili Obamejang. Trećeg nema da se ne lažemo.

avatar
R E V O L T
Monday, 24.07.2017
14:50

#Premium prenosi najnovije vesti oko Belottia. Milan je spreman da iznese poslednju ponudu Torinu koja ukljucuje novac, Palettu, Nianga i procente oko eventualne naredne prodaje Belottia. Odgovor Torina ocekuje se do veceras.

avatar
R E V O L T
Monday, 24.07.2017
13:59

Renato Sancez je sve blize Milanu. Predsednik Bajerna, Henes, zvanicno je pristao na otvaranje pregovora.

avatar
R E V O L T
Monday, 24.07.2017
13:46

Milan neće podizati ponudu za Andreu Belotija. Konačna ponuda glasi 60 miliona evra + Niang i Paleta, što bi prevedeno u konačan iznos bilo oko 80 miliona evra. Čeka se da se Urbano Kairo izjasni u narednom periodu da li je to dovoljno, ukoliko odgovor bude negativan klub će odustati od -Petla-.

avatar
R E V O L T
Monday, 24.07.2017
13:13

Montela je potvrdio ono sto je rekao i Mirabeli, a to je da ce u klub stici jos napadac, jedan krilni igrac i vezni igrac koji moze igrati po strani u veznom redu. #MilanNews Znaci, ne neki obican vezista vec ekstremni:-) Ja se samo nadam da bar Montela zna kako cemo igrati (4-3-1-2, 4-2-3-1, 4-3-3 ili 3-5-2) jer neki prvi plan (plan A) i omiljenu postavku mora da ima.

avatar
R E V O L T
Monday, 24.07.2017
14:18

A mozda i jeste ipak -samo- centralni vezni u pitanju.

avatar
R E V O L T
Monday, 24.07.2017
13:00

Osam pojacanja smo doveli, a dovescemo jos tri ili cetiri igraca do kraja ovog leta. Kako prenosi spanski #AS, Milan je poslao ponudu od €8m za Kjera. Fenerbahce trazi €10m. Fenerbahče je Milanu ponudio 7.000.000 evra za Mbaje Nianga, ali bi Rosoneri radije da iskoriste Francuza kao kusur u transferima Kalinića ili Belotija. Beloti je sada bliži tome da potpiše novi ugovor sa Torinom po kojem će zarađivati 3 miliona evra + bonuse, nego da pređe u neki drugi klub, Milan bi po povratku iz Kine mogao jos jednom da napadne Obamejan(g)a. Ponuda od €70m bi mogla da zadovolji Dortmundove celnike. #AlfredoPedula Obamejan(g) je nezadovoljan što nije došlo do dogovora između Dortmunda i Milana i želi da dođe do transfera pre kraja naredne nedelje. Milan nikada nije imao direktan kontakt sa predstavnicima Marseja u vezi Bake, oni za interes francuskog kluba znaju isključivo preko medija. Milan namerava da pusti Baku samo na pozajmicu sa obaveznim otkupom ugovora, dok Marsej želi da ga pozajmi sa opcijom mogućeg otkupa, javlja Djanluka Di Marcio. Pojavila su se jos dva kluba iz Engleske, nije to jos zavrseno i nije taj transfer jos uvek gotov i okoncan jer ni Lacio tu jos uvek nije odustao. Milan i Bajern se sinoć nisu dogovorili oko transfera Renata Sanceza. Dva kluba i dalje ne mogu da se sporazumeju oko cifri i obeštećenja #Kaveh Solhekol (Skaj sports) Ko je idealan napadač po Montelinom ukusu?n„Potrebno je da kombinuje različite kvalitete. Mora da im osećaj za gol, da postiže 'ružne golove' i da zna kako da igra za ekipu“. Milan je vezao Kutronea za klub u potpunoj tisini, tu vise nema dileme, mali ostaje u nasem klubu. #PietroMacara

avatar
lik7777
Monday, 24.07.2017
13:41

Bacca za balde keitu bi bio vrhunski potez uprave + renato sancez + sada vec izvesnije aubame nego beloti ali realnije je kalinic ili cak mozda mozda neko totalno treci

avatar
R E V O L T
Monday, 24.07.2017
14:00

Nisam vise za njega, odbio nas je onda kada jos nismo doveli sve ove, neka sada lepo negde drugde.

avatar
Amar Zornic
Monday, 24.07.2017
12:40

Neka nista od Renata Sanceza