Montela dao spisak pojačanja, kako će izgledati Milan?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.07.2016.
09:21
Izvor: Sportske.net

Galijani radi na stvaranju novog tima dok teku pregovori sa Kinezima. Novi trener koji će za tri dana biti predstavljen u "Milanelu" ima jasnu viziju. Ovo su njegove želje.

Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi
Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Povezane vesti

Vićenco Montela želi da dovede par mlađih igrača, ali i da stvori tim sposoban da se bori za Ligu šampiona, njegova omiljena formacija 4-3-1-2 biće suština prelaznog roka.

Do sada je Milan doveo napadača Lapadulu iz Peskare koji je blistao u Seriji B, ali navijači sumnjičavo vrte glavom, oni žele veća imena. Galijani će prodati verovatno Baku ili Luiza Adrijana, dok bi Niang mogao da ostane u klubu.

U slučaju da odu stranci, Pavoleti iz Đenove bi mogao da bude rešenje za poziciju napadača, navodno je cilj Berluskonija da ima što više Italijana u ekipi.

Neizvesna je situacija oko Meneza, u ofanzivnom delu čeka se Franko Vaskez iz Palerma, "El Mudo" je blizu "Rosonera", mada Montela želi i talentovanog Pjacu koji je na meti i Juventusa.

U veznom redu, jedini siguran je Montolivo, Galijani cilja Zjelinskog, ali za Poljaka će morati da se borri sa Liverpulom i Napolijem. Montela je na listu dodao svoje bivše pulene iz Fiorentine, u pitanju su Badelj i Mati Fernandez, ali je pitanje hoće li Toskanci želeti da posluju sa Milanom.

Što se Kovačića tiče, preskup je, 28 miliona evra traži Real, a koliko je za sada poznato nisu raspoloženi da ga puste na pozajmicu. U veznom redu, uz Montoliva bi trebalo da ostanu i Kučka i Bertolaći, ali će svakako u ovoj liniji biti pridodata još par igrača.

U odbrani bi De Šiljo posle partija na EP mogao da bude nezamenjiv, iako je zimus bio na pragu prelaska u Juve. Romanjoli je lider odbrane, Milan želi iskusnijeg štopera koga bi pridodao pomenutom štoperu, ideja je Arbeloa iz Reala kojije veoma zainteresova. On je ranije igrao štopera, iako se afirmisao na desnom beku.

Uklapa se u Monteline zamisli i biće prva meta tokom leta, kada je odbrana u pitanju.

U svakom slučaju, neće biti nekih zvučnih transfera i ako Kinezi kupe klub, iako su spremni da plate ozbiljne igrače. Problem je neigranje u Ligi šampiona, što u velikoj meri limitira "Rosonere" u prelaznom roku.

Ipak, sa nekoliko mlađih igrača spremni su da okrenu stranu, a da li će to biti dovoljno da se vrate u vrh Serije A, ostaje da vidimo...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Tuesday, 05.07.2016
16:09

Svako dovodi ono sto mu hvali zato Milan kupuje EL MUDA.:-D

avatar
myspace
Monday, 04.07.2016
15:03

Ocekivao sam stvarno da procitam neka imena. Bas sam ispao glup!

avatar
Rossonero-Beograd
Monday, 04.07.2016
14:27

Ovo je raspad od tima i željenih pojačanja...ekipa za 6-7 mesto...problem je u upravi...ako stvarno dolaze Kinezi prvo treba oterati Galijanija, vratiti Maldinija pa krenuti od početka...novi trener, direktor, igrači...ovo je sve Galijanijev škart...

avatar
RamboBaba_CZV_ManUtd
Monday, 04.07.2016
12:49

Dovedu li Muda, samo ce im kita faliti. :D

avatar
mrancic
Monday, 04.07.2016
12:41

Ispod 6. mesta

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 04.07.2016
10:33
avatar
REALan MADRIDista
Monday, 04.07.2016
10:24

Ako ne dovedu bar po jednog kvalitetnog igraca u svakoj liniji tima proci ce isto kao i prosle sezone!!!

avatar
Mangus
Monday, 04.07.2016
10:22

Navijaci Milana su razmazeni, uvek ocekuju imena kakva su Ibra, Kaka, Pirlo i sl. Realnost je trenutno ipak malo drugacija. I treba biti realan, bez LS, sa silnim previranjima, nisu toliko atraktivni trenutno. Montela moze da napravi dobar tim sa ne previse para i ako uspe da de plasira u LS, to ce biti super. I po klub j po seriju A kojoj jaki milan i inter nedostaju

avatar
lol
Monday, 04.07.2016
13:15

Razmazeni? Prvo taj Kaka kad je dosao 3 novinara su ga sacekali na aerodromu (nisu ni znali bili kakva ce igracina postati) ni oni ni navijaci,Pirlo je dosao mlad i tako niko nije znao o kakvom se igracu radi.Poslednjeg igraca kojeg je Milan doveo je Ibra,ovo ostalo su sve krs igraci,ni mladi pa da verujes da ce izrasti u neke sjajne igrace,kad neko dovodi igrace iz npr Djenove a koji imaju po 25,27 godina normalno je da se zapitas dal su u upravi ludi,a to traje vec 4 godine ejjjj,i ti onda kazes razmazeni.Mi smo samo ljuti sto ako se vec nema para,zasto skauti ne predlazu neke mladjane igrace ili da se iz mladjih generacija uvede u prvi tim (kao donaruma).Dosta smo gledali igrace koji ne zasluzuju dres koji nose a do juce su igrali u nizerazrednim klubovima,pre bi gledao mlade nade koji ginu za taj dres!

avatar
Paolo Maldini 5 KS
Tuesday, 05.07.2016
18:44

Para vrti dje burgija nece, kako su City, PSG i ostali naftasi doveli igrace? Parama

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 05.07.2016
01:26

da vam dam predloge???!....nazad treba dovesti italijana romanjoliju....a to je rugani....dati pare za njega pa sta bude...zasto on...pa zbog uigranosti....zbog komunikacije na istom jeziku...zbog godina....arbeloa ako i dodje moze biti samo klupa...nikako starter....u vezi milan treba da cilja desetku a ako vaskez dodje....ok....ako ne treba insistirati na pastoreu...u napadu generalno bilo bi ok da baka ostane...ali ako ode spic koji bi morao da ga zameni je gabi gol...ako ciljamo ''tenka'' treba se okrenuti peleu...ili dzubi...menez out...mozda i nijang...na krilo dovesti nekog ko moze da se rotira i levo i desno...konopljanka....jarmolenko...felipe anderson....msm kostaju svi ali....kako kazu koliko para toliko i muzike...a spominje se neka cifra.....od stotke pa msm da bi za ove igrace bilo dovoljno...zaboravio sam radilicu u sredini ali ne pada mi nikona um trenutno....mozda alen iz liverpula....sjajan decko na ovom prvenstvu

avatar
One and only
Monday, 04.07.2016
10:16

Ovo sto je nabrojano je apsolutno smesno, i nije to ni blizu kvalitet za LS. Ako Montela stvarno hoce da igra 4-3-1-2, tu onda Pjaca nema sta da trazi. Menez bi morao na silu da igar napad, ili iza napadaca, a ako uspeju da uzmu Vaskeza (jedino ozbiljno pojacanje), za tako nesto nece ni biti potrebe. Prodavati Baku (sem ako on sam ne zahteva tako nesto) je suludo. Lapadula je veliki znak pitanja. Pavoleti? Arbeloa stoper? Da sam navijac Milana bio bih jako zabrinut.

avatar
Alexander Stonsky
Monday, 04.07.2016
11:16

Ja sam navijač Milana, ali nisam zabrinut. Ovako je svaki prelazni rok. Navikne se čovek.

avatar
Gooner996
Monday, 04.07.2016
10:05

Ja rekoh neka zvucna pojacanja. Pa oni ce ako dovedu ove igrace izgledati jos gore :D Precose 28 milioma? Epa onda sedite na sredini tabele.

avatar
Ole Gunar Solšer
Monday, 04.07.2016
10:04

Ljajic i Vaskez bi bili dobra pojacanja i neki stoper da igra u tandemu sa Romanjolijem. I neki centralni vezni igrac.

avatar
CZYNWA
Monday, 04.07.2016
09:52

Donaruma - De Siljo, Arbeloa, Romanjoli, Antoneli - Montolivo, Kucka, Vaskez - Bonavetura - Lapadula, Baka Tim koji moze da se bori za 3-e mjesto sa Interom i Napolijem.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 04.07.2016
11:19

sori ovakav inter i napoli za klasu su bolji od ovog tima sto si ga sastavio

avatar
Denis Split
Monday, 04.07.2016
12:18

Znači ni blizu.

avatar
brekbaCh
Monday, 04.07.2016
09:52

Krajnji domet sesto, eventualno peto mesto.

avatar
NDJ34
Monday, 04.07.2016
09:52

O Boze dragi, kakvi transferi.

avatar
JC\'90
Monday, 04.07.2016
09:31

I kod Mihe je trebao da lici na nesto, prosli celo leto spekulacije. A izgledao je isto kao i zadnje 5 godine. Tako ce biti i sad nazalost.