Montela: "Baloteli u Sampdoriji? Ko zna..."

Autor: Aleksandar Vučković
petak 15.04.2016.
15:58
Izvor: Sportske.net

Trener Sampdorije, Vinćenco Montela, izjavio je da nije dobio ponude od Milana i Juventusa, kao i to da postoje šanse da se Baloteli preseli u Đenovu.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Italijanski stručnjak je zamenio Valtera Zengu u novembru na klupi Sampdorije. Iako pod njegovim vođstvom klub nije baš procvetao, Montela ih je sačuvao od ispadanja iz lige.

"Svi su srećniji kada se pobeđuje. Osim debakla protiv Kijeva, pružamo dobre rezultate u prethodnih par meseci", izjavio je Italijan za italijanski list 'Il Korijere delo Sport'.

"Ne volim da govorim o nekom 'projektu', ja to nazivam putem koji treba da pratimo. Stvaranje tima nije lak posao. Potrebne su vam ideje i morate da složite svaki deo na svoje mesto. Mi radimo na tome."

On je potvrdio i to da planira da ostane u Sampdoriji, a prokomentarisao je i eventualni dolazak Balotelija.

"Imam ugovor sa klubom i već smo u planovima za sledeću sezonu. Videćemo da li će se Mario uklopiti u našu koncepciju."

"Tim nije samo spisak imena. Potrebno je da igrači dobro funkcionišu međusobno i da zajedno pružaju dobre rezultate. Baloteli poseduje veliki potencijal, ali, kao i još neki igrači, nije uvek u stanju da pruži najbolje od sebe."

Montela se osvrnuo i na priče o navodnim ponudama koje je dobio od Milana i Juventusa.

"Ja da treniram Milan? Pa ja nisam ni čuo za neku ponudu niti sam se sastao sa bilo kim iz Milana. Normalno je da tim koji planira da promeni trenera razmatra 5-10 mogućnosti, ali to što se nalaziš na toj listi te ne čini kandidatom."

"Što se tiče Juventusa, stvar je ista kao sa Milanom. Nisam imao poziva od njih."

Šef struke Sampdorije osvrnuo se i na neke igrače iz svog tima i šanse da oni zaigraju za reprezentaciju.

"Sa Kasanom imam sjajan odnos. On me voli i prihvata to što se ponekad nađe na klupi. Kada uđe, odigra dobro, kao prošle nedelje.

Sorijano, Ranokija i De Silvestri su svi u rotaciji reprezentacije, a trener Konte ih prati već neko vreme. Oni pružaju dobre igre, a Ranokija daje timu dubinu."

Od dolaska Montele, Sampdorija beleži nešto bolje rezultate. Trenutno se nalazi na 15. mestu Serije A, 8 poena od zone ispadanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 15.04.2016
17:08

Molim te, dovedi ga kod sebe, juce je na treningu gadjao dron kojim je Broki zeleo da snimi trening! Zloupotrebljava to sto mu je omiljeni igrac i u startu uzasno podriva autoritet novog trenera, ne razumem zasto smo ga pozajmili kad je takav?!

avatar
SAB
Saturday, 16.04.2016
01:31

To radi da bi stekao takoreci neku popularnost i nekako urezao ime u fudbalske anale, kao sto je uradio Maradona(sa kokainom), samo sto je Maradona bio Atila bic Boziji na terenu.

avatar
Golzalo Higuain
Sunday, 17.04.2016
01:56

hani sta paranoises! uopste upravu nisi!!!!

avatar
Saturday, 16.04.2016
06:15

Blago onima koji se na to primaju...