Monako se 'sveti' Junajtedu – (i dalje) želi Runija!

Autor: Miloš Marković
utorak 07.10.2014.
14:54
Izvor: Sportske.net

Francuski klub želi da pošalje poruku svojim navijačima koji su revoltirani jer su ostali bez dvojice prvotimaca, Rodrigeza i Falkaa.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Investicije koje je doveo vlasnik francuskog kluba nisu se predugo zadržale u klubu, Hames Rodrigez i Radamel Falkao su ovog leta otišli u Real Madrid i Mančester Junajted, a navijači Monaka ostali su nezadovoljni.

Ipak, potpredsednik klub Vadim Vasiljev nagoveštava da bi naredne godine rukovodstvo kluba moglo da izdvoji nova sredstva za ulaganje u tim, te da postoji realna šansa da se ekipa pojača 'zvezdom Premijer Lige'.

Ostrvljani spekulišu da je u pitanju Vejn Runi koga Monako želi da namami unosnom ponudom i tako zada svojevrsni udarac Junajtedu zbog 'otimanja' Falkaa.

Kapiten Junajteda je potpisao novi ugovor, pod Van Galom dobio ulogu vođe na terenu, više nije nezadovoljan kako je bio slučaj pod Mojesom, kada je bio i blizu odlaska. Vasiljev to indirektno i potvrđuje.

„Prošle godine smo pregovarali sa jednim vrhunskim igračem Premijer Lige. Ponuda je bila na stolu, pregovori su trajali, ali se transfer na kraju nije realizovao. Ipak, mislim da jednog dana hoće, uveren sam da hoće.“, rekao je Vasiljev.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke