Mitru stiže konkurencija iz Arsenala?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 30.07.2017.
22:48
Izvor: Sportske.net

Kako prenose engleski mediji, strateg Njukasla u svojim redovima želi fudbalera "Tobdžija".

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Prema poslednjim informacijama iz Engleske, Lukas Perez bi ipak mogao da ostane u Premijer ligi.

Španac je minulog leta stigao na "Emirejts", ali nije dobio pravu priliku, uprkos tome što je pružao dobre partije kad god mu je Venger ukazao priliku.

Jasno je da od dolaska Lakazeta za njega više nema mesta u redovima "Gunera", a spekulisalo se da bi mogao da se vrati u domovinu i to u redove Deportiva iz La Korunje, u čijem je dresu odigrao najbolju sezonu u karijeri, kada je postigao 17 golova u Primeri.

Upravo tih 17 golova stavili su ga na Vengerovu listu, kasnije mu i obezbedili angažman u Londonu, ali neće se Perez dugo zadržati na severu engleske prestonice.

Za njegove usluge sada je zainteresovan i Njukasl junajted, kako bi Rafa Benitez rado svog zemljaka video u redovima ekipe sa "Sent Džejms Parka".

Lukas Perez Aron Remzi Arsenal

Perez bi nesumnjivo dobio šansu u startnih 11 u redovima "Svraka", te se postavlja pitanje šta bi se u tom slučaju dogodilo sa Aleksandrom Mitrovićem.

Srpski napadač je navodno imao i ponudu Olimpik Liona na stolu, ali je ta priča brzo zatajila, za sada se čini da će ostati u Engleskoj.

Dolazak Pereza bi mu ugrozio mesto u timu, videćemo kako će se stvari razvijati nadalje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Monday, 31.07.2017
11:00

Po stoti put, ne postavlja se pitanje sta ce biti sa Mitrovicem. Dosao neko ili ne, Mitrovic nece igrati u Njukaslu cak i ako ostane u ekipi.

avatar
CZYNWA
Monday, 31.07.2017
02:03

Perez je igracina, samo mu Venger nine dao da igra.

avatar
Los Vikingos
Monday, 31.07.2017
01:30

Mislim da je Venger ispao los zbog Pereza, pored toga sto ne igra, uzeli su mu i 9-ku i prosledili Lakazetu. Totalno neprofesionalno. I zato zelim Perezu da ode negde gde ce da ga postuju!

avatar
Misosesic
Monday, 31.07.2017
00:11

Ako Perez dodje Mitre ti lagano pakuj kofere dok te jos neko hoce kupiti,dok se jos vodis kao talenat.

avatar
dolf
Sunday, 30.07.2017
23:20

Da se ne lazemo, njemu je mesto ugorzeno odavno i tesko da ce igrati mnogo bez obzira na Perezov eventualni dolazak...

avatar
[PL]MUTD
Sunday, 30.07.2017
22:52

mitru gornji deo ledja na ovoj fotografiji izgleda kao da ima blazu kifozu. 'nije to nista vise' s obzirom da 80 posto populacije ima problema sa ledjima. na kraju ce kifoza postati svakodnevnica. sta uradise tableti, telefoni, racunari i televizori od nas.

avatar
MDzemail
Sunday, 30.07.2017
23:12

Hahaha čime se ti opterećujes

avatar
[PL]MUTD
Monday, 31.07.2017
13:15

da se vise opterecujemo sa tim, a manje ne obracamo paznju, bili bi zdravije drustvo. :) mene vise brine sto je tebi ukazivanje na ovako ozbiljan problem smesno. zapitaj se oko toga. ne zeli svako da ugrozi sopstvena pluca, kao i rad srca a na kraju i vizuelni izgled radi tableta, desktopova, laptopova, telefona, gtx kartica, ryzen 5 procesora i sotalih suludosti koje nisu vredne zdravlja ni zivota. pa se ti smej sad.