'Mitrogolu' stiže veoma jaka konkurencija!?

Autor: Boban Filipović
subota 30.01.2016.
19:56
Izvor: Sportske.net

Sa ostrva stiže vest da je Njukasl spremio ponudu za napadača iz Obale Slonovače.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Kako saznaje pouzdani 'The Times', želja 'Svraka' je Seidu Dumbija i uprava kluba sa severa Engleske je već poslala Romi ponudu (još uvek nepoznatog iznosa) za ovog fudbalera.

Dumbija je skrenuo dosta pažnje na sebe još dok je branio boje švajcarskog Jang Bojsa, u čijem je dresu za dve sezone postigao 57 golova na 78 utakmica!

Iz Ciriha se otisnuo u Moskvu, četiri sezone žario i palio Rusijom kao udarna igla CSKA, a imao je i veoma zapažene role u Ligi šampiona.

Iz tog razloga uzela ga je Roma, izdvojivši za transfer blizu 15 miliona evra, ali se među 'Đalorosima' nije nabolje snašao pa je prosleđen na pozajmicu nazad u CSKA, gde je nastavio tamo gde je stao pre no što je otišao u 'Večni grad'. Nedavno je izjavio da mu ne pada napamet da se vraća u Rim, pa je za očekivati da ga 'Vučica' proda nekom od interesenata.

Pošto je Lester blizu dovođenja Loika Remija iz Čelsija, to automatski znači da su 'Lisice' odustale od Dumbije, pa je Njukalsu time olakšan posao oko transfera.

Popularni 'Nosorog' je odigrao 33 meča za reprezentaciju Obale Slonovače uz 5 postignutih golova, a sa 'Slonovima'  je osvojio Afrički Kup Nacija prošle godine.


Equatorial Guinea African Cup Soccer

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Saturday, 30.01.2016
21:07

Ma u Engleskoj i drugoligaši ostvaruju transfere po 15ak milki. Finansijski Premiership 3 puta jači od svake druge lige pojedinačno, uključujući i LŠ.

avatar
Noname123
Saturday, 30.01.2016
22:11

Finansijski,sva sreca pa finansije nisu sve u fudbalu...sve dok bude sto vise finansija a sve manje kvaliteta engleskih klubova nema nista u ligi sampiona.

avatar
Brane Lala
Sunday, 31.01.2016
05:15

Problem engleskih klubova u Evropi nije kvalitet nego veoma tesko i izjednaceno domace prvenstvo. Fizicki i psihicki se istrose 3 dana pred LS u premier ligi. Jednostavno zbog cinjenice da ni utakmica sa Crystal Palacom ili Norwichem nije dobijena automatski moraju da se daju 100%. I onda sledeci utorak, kiks usled opustanja. Juventus (ili PSG ili Barca ili Bayern) se mnogo bolje pripreme za utakmicu LS jel prosto mogu to sebi priustiti.