Mitre, sad znaš kako je golmanima! Rafa ga baš ''utešio''...

Autor: Beta Beta
petak 30.12.2016.
11:53
Izvor: Beta

Trener Njukasla progovorio o statusu srpskog reprezentativca i njegovoj maloj minutaži ove sezone.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Trener Njukasla Rafael Benitez rekao je danas da ne razmišlja o prodaji fudbalera Aleksandra Mitrovića, uprkos tome što srpski reprezentativac ima malu minutažu.

Britanski mediji su spekulisali da će Mitrović u januaru napustiti klub i preći u Premijer ligu, uprkos tome što je počeo samo četiri od 13 utakmica za Njukasl u Čempionšipu ove sezone.

Midlsbro je navodno zainteresovan za dvadesetdvogodišnjeg srpskog igrača, pošto trener Aitor Karanka želi da pojača napad jer je ekipa postigla 16 golova na 18 prvenstvenih utakmica.

Mitrović ima malu minutažu pošto dobro igra Dvajt Gejl, koji je postigao 17 golova u 19 utakmica. Mitrović je postigao tri gola u ligi.

Benites je rekao da Mitrović ne želi da napusti Njukasl i da namerava da se bori za mesto u tim.

"Razgovarali samo. On je dobro i shvata situaciju. On zna da Gejl postiže golove i da je veoma teško. To je kao sa golmanima. Vide da (Karl) Darlo igra dobro pa moraju da čekaju.

Već sam rekao da ne razmišljamo o prodaji igrača koji ne igraju. Ne mogu 100 odsto da tvrdim da nekoga od njih nećemo prodati, pošto se nikad ne zna. Ali, za sada o tome ne razmišljamo"
,
rekao je Benites sa Šilds Gazet.

Njukasl je drugi na tabeli druge engleske lige sa dva boda zaostatka za Brajtonom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke