Milner sve bliži Liverpulu!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 01.06.2015.
22:27
Izvor: Sportske.net

Prema informacijama koje ima "Miror" Liverpul je na korak od potpisivanja ugovora sa Milnerom.

Beta/David Davies/PA via AP
Beta/David Davies/PA via AP

Povezane vesti

Liverpul je često bio povezivan sa Džejmsom Milnerom u poslednjih 6 meseci pošto se znalo da ovom fudbaleru ističe ugovor i da ga najverovatnije neće produžiti sa Mančester sitijem.

Nije jedini Liverpul bio zainteresovan, Arsenal se uključio u trku, ali su mnogi stručnjaci govorili da bi Milneru mnogo bolje "legao" ovaj fudbaler.

Prema informacijama koje ima "Miror" pozivajući se na medije u Liverpulu, Milner je sada veoma blizu dogovora sa Liverpulom.

Ovaj 29-ogodišnjak je i reprezentativac Engleske, ali nije bio toliko standardan u ekipi Mančester sitija ove sezone, pa je upravo to i razlog zašto će najverovatnije napustiti klub.

Da li i vi mislite da bi se on najbolje uklopio u ekipu Brendana Rodžersa?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MightyReds
Tuesday, 02.06.2015
15:31

Ako MIlner dođe, to znači da Rodgers 100% ostaje. Klopp-u on ne treba zbog godina. Dok se Klopp povezivao sa LFC-om ,sve đpekoluacije o Milneru su stale, ali sada kada se predpostavlja da će Klopp odmoriti prvo, oept se vraća priča oko Milnera. Po njegovom transferu ćemo vidjeti ko će biti trener Liverpoola sljedeće sezone.

avatar
dzedaj vitez
Tuesday, 02.06.2015
12:23

Čovek je borac,za alena,lukasa i ostale princeze na sredini,Milner je tata.

avatar
DjovaneElber
Tuesday, 02.06.2015
10:30

Trebaju Liverpulu ozbiljnija pojacanja ako misle da budu konkurentni i u evropi i u premijersipu, ne potcenjujem Milnera ali on nije taj kalibar

avatar
kingbrenny
Tuesday, 02.06.2015
09:54

Mislim da bi ovo bio jako dobar transfer za nas, ukoliko mu plata nije prevelika. To plus Vieto/Lakazet i najveci problemi su po meni reseni. Treba jos jedno 2 igraca u odbrani i rezervni golman(po meni Minjole treba da bude prva opcija, mnogo se poboljsao u drugom delu sezone). Ako Sterling ode ovog leta, a ne znam ko bi ga kupio u ovom trenutku, onda nam treba jos jedan ili dva ofanzivna igraca i imamo solidan tim za top4, sto bi trebao da nam bude cilj ove sezone.

avatar
Skauzelija 86
Tuesday, 02.06.2015
14:31

U prethodnu sezonu smo ušli sa ambicijom da osvojimo titulu, medjutim, desilo se šta se desilo i sada svako realan samo želi da budemo u top 4 (naravno, uvek se potajno sanja titula). Milner jepo mom mišljenju igrač koji će nam doneti neke kvalitete koje nemamo trenutno i ja sam apsolutno za taj transfer. Prioritet su nam desni bek (Klajn, Montoja), dobar zadnji vezni (mada će možda Džan da se pretplati na to mesto sledeće sezone, što bih ja lično voleo) i centarfor (verovatno Benteke). Ako ode Sterling, moraće i solidno levo krilo da se traži. Desno bih ja gurao Ajba i Markeca, biće sve bolji i bolji, posebno Ajb. I ne zaboravimo da će neki igrači verovatno igrati bolje sledeće sezone, jer su prošli sada ovu sezonu adaptacije, pre svih Moreno i Džan, videćemo za Markeca, on ako bude igrao desno krilo, a ne onu hibrid varijantu desnog krilnog beka, možda bude i uspeo. To je što se tiče prve postave, a za rotaciju su uvek dobrodošli dobri igrači. Dakle: Minjole, Klajn, Škrtel, Sako (Lovren), Moreno, Džan(ili neko drugi), Hendo (Milner), Kutinjo (Lalana), Ajb (Markec), Sterling(ili neko drugi), Benteke (Staridž). A ako će Brendan opet forsirati 3-4-2-1 to je druga priča i za to treba drugačiji igrački kadar. Ja se nadam da on ima jasan plan šta će igrati sledeće sezone, jer ako opet bude mešao karte tokom cele sezone, lično ću da odem u Liverpul motkom da ga najurim. Mora plan da se ima već sada. Ne mogu igrači da se kupuju za jedno, a posle da se igra nešto peto. Koji će ti djavo Ajb, Markec ili Sterling , ako nećeš igrati sa krilnim napadačima?

avatar
kingbrenny
Tuesday, 02.06.2015
16:15

Ko god je ocekivao titulu ove sezone posle prodaje Suareza i dovodjenja brdo mladih igraca, je krajnje nerealan. Moja ocekivanja su bila top4 + neki kup, tako da je sezona razocaravajuca.nnSto se transfera tice, Klajn i Milner su odlican pocetak, plus nesto u ofanzivi(ja ne bih voleo Bentekea, nama ne odgovaraju sidrasi). Izgleda da od Lakazeta nista, ja se iskreno nadam Vietu + dobroj sezoni Denija. Jos ako nekih cudom Baloteli ugura jedno 5 golova bice ok.

avatar
Poznavalac
Tuesday, 02.06.2015
15:22
avatar
Делија_момак
Tuesday, 02.06.2015
09:11

Уколико дође Клоп, он ће форсирати младе снаге а Милнер је, ма колико да је добар, на прагу четврте деценије живота. По мени, не треба Ливерпулу

avatar
Poznavalac
Tuesday, 02.06.2015
07:36

Dobar i zahvalan igrac..liverpulu su neophodni recimo milner,benteke,klajn i alex song i zadrzati sterlinga da bi bio koliko-toliko konkurentan i nadao se necemu ali i oterati rodzersa.prodati lukasa,borinija..

avatar
Stefan123
Monday, 01.06.2015
23:33

Liverpul treba da dovede lavecija a ne milnera nije to igrac za liverpul kao ni ings i benteke koji se spominju trebaju vece zvezde

avatar
neodoljiv
Tuesday, 02.06.2015
10:02

Benteke je super igrac. Inace kakve sad igrace imate Milner je tata za njih

avatar
Monday, 01.06.2015
23:14

Milner je pravi covek za Liveprul. Moze da igra na dosta pozicija, sto je potrebno Liverpulu.

avatar
Kralj Stiven
Monday, 01.06.2015
22:44

To bre ! Idemo Milner i Ings moguce Benteke Ajre resava i Brendanova vizija ce se ostvariti osvajamo sve trofeje uz ovu trojku,velikog Balotelija,stamenog Lovrena i carobnjaka iz Velsa.

avatar
Alexander Stonsky
Monday, 01.06.2015
23:31
avatar
Kralj Stiven
Friday, 05.06.2015
18:27

Prebacen u U21 neiskusan je ;)

avatar
The Real Man
Monday, 01.06.2015
23:56

Kad sam poceo da citam komentar mislio sam da si ozbiljan, onda sam shvatio da je ironija. Salu na stranu moze Milner da bude dobro pojacanje, Ings i Benteke nikako. Treba nam napadac koji pravi razliku, a ne napadaci za male klubove.