"Milioneri" spremni da razmotre ponudu za Humelsa!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 04.04.2015.
13:37
Izvor: Sportske.net

Izvršni direktor Borusije iz Dortmunda Hans-Joakim Vacke oglasio se povodom izjava Matsa Humelsa vezanih za eventualni transfer u Mančester Junajted.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Defanzivac Borusije iz Dortmunda Mats Humels izazvao je pometnju među navijačima tog kluba ali i među onima sa "Old Traforda" svojom izjavom sa početka sedmice na izmaku.

Nemački reprezentativac priznao je da bi Borusiju napustio samo u slučaju da dobije ponudu Mančester Junajteda a tim povodom se oglasio i izvršni direktor "Milionera" Hans-Joakim Vacke.

"Suludo je voditi diskusiju po pitanju transfera u trenutku kada ne postoji ponuda za igrača. Ukoliko ona stigne onda ćemo je razmotriti i doneti odluku" objasnio je Vacke.

Mats Humels vezan je ugovorom sa Borusijom do leta 2017. godine ali se veruje da će Luj Van Gal na leto "krenuti u napad" na nemačkog defanzivca.

"Situacija je takva da smo u prethodnom periodu ostali bez nekolicine najkvalitetnijih igrača ali smo i pored toga nastavili da funkcionišemo. Da se razumemo, Mats zna kako stoje stvari i o tome je već govorio tokom nedelje. Odluku o tome gde će igrati naredne sezone doneće Borusija" zaključio je Vacke.

Na taj način još jednom je potvrđeno da će Borusija teško uspeti da zadrži Humelsa u svojim redovima ukoliko Mančester Junajted bude želeo da ga angažuje tokom letnjeg prelaznog roka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke