Milanova "bomba", ako ga dovedu biće kandidati za "Skudeto"!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 16.08.2017.
09:53
Izvor: Sportske.net

Ostalo je novca, pošto nisu uspeli da se domognu Obamejanga ili Belotija. Stiže Kalinić, ali za kraj Kinezi pripremaju potez leta!

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan je kompletno promenio tim, doveli su 11 igrača, strašno se pojačali, potrošili blizu 250 miliona evra na igrače, no nije gotovo.

Nikola Kalinić će potpisati ugovor do kraja nedelje, ali u poslednjih 10 dana prelaznog roka mogli bismo da vidimo bombu.

Naime, Milan ima novac pozajmljen od investicionih fondova, i još novca na raspolaganju.

Meta je, verovali ili ne, Arturo Vidal. Njega je želeo i Inter, ali Bajern nije hteo ni da čuje, iako bi igrač da se vrati u Italiju.

Milan bi ponudio više od gradskog rivala, oko 60 miliona evra, uz to Vidal bi imao platu od 8 miliona, najveću u Seriji A.

Anćeloti je naravno protiv, ali ne pušta ni Renata Sančeza, sa druge strane u Bajernu veruju da bi ovo ipak bio dobar posao za 30-godišnjeg igrača, koji ruku na srce, nikada nije ponovio partije iz Juventusa, iako je sa Bavarcima osvajao titule.

Sa Biljom, Vidalom i Kesijem u veznom redu, Milan bi zaista delovao moćno i sigurno bi mogao da parira Juventusu i Napoliju, za koje većina smatra da su jedini kandidati za titulu ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Wednesday, 16.08.2017
12:57

Vidal nije mlad i neće nigde iz Bajerna,bolje da uzmu Renata.

avatar
The_Matrix
Wednesday, 16.08.2017
12:24

Lacio pokazao da juventus nije toliko jak,a realno njims je vise pomoglo to sto su imali slabu konkurenciju nego sto su zaista oni bili jaki.Milan je i bez Vidala konkurent za titulu,a ovo bi po meni bilo glupo bacanje para.Inter je bio spreman da ponudi 55 miliona i tada sam isto rekao.Igrac od 30 godina se maksimalno placa 20 mil osim ako nije Ronaldo ili Mesi koji ce se sami otplatiti

avatar
Al(a)din
Wednesday, 16.08.2017
10:17

Vidal nece napustati Bayern. Nakon sredine Jula, nijedan vazan igrac nece otici iz kluba

avatar
Rafa_Cg
Wednesday, 16.08.2017
10:05

Vidal nikad u Milan il Inter . Pa nije on Bonuci .

avatar
lol
Wednesday, 16.08.2017
10:02

Dobar je Vidal ali od ovoga nema nista.Bolje da sacuvaju pare za nekog top napadaca.Nijang dobio ponudu iz Rusije,transfer vredan 20 mil,valjda ce prihvatiti selidbu.