Milan - Još vezista!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 02.02.2015.
13:08
Izvor: Sportske.net

Antoneli i Paleta prošli preglede i potpisali ugovor, do ponoći stiže još vezista!

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Milan se dobro pojačao u zimskom prelaznom roku, pa je jutros raspoloženje nešto bolje. Pobeđena je Parma, malo se ekipa pomerila na tabeli, a štoper Parme Paleta i povratnik u klub, levi bek Luka Antoneli su jutros prošli preglede i potpisali ugovore.

Čeka se još vezista, dva imena su u igri.

Prva opcija je Baseli iz Atalante sa kojim se vode pregovori u ovom trenutku, tačnije klubovi pregovaraju, ovaj fudbaler bi stigao na pozajmicu za 500 000 evra, a Milan bi imao obavezu da ga otkupi za 5 miliona na leto.

Ako se ne dogovore, "Rosoneri" će uzeti iskusnog Lodija iz Parme koji bi mogao da raskine ugovor jer kao i saigrači ne prima platu. Frančesko Lodi ima 30 godina, igrao je za Empoli, Đenovu i Kataniju, na pozajmici je u Parmi, pa bi mogao da promeni sredinu i do leta bude u Milanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fcb
Monday, 02.02.2015
14:16

aoo kakva pojacanja, pa mislim da ce sa ovim igracima da krenu u napad na LS sledece sezone... tuzno zasita, i veoma mi je krivo kad vidim na kako je niske grane milan spao, i realno svi igraci koji dans igraju u milanu, ne bi mogli ni vodu da nose na treningu onim igracima od prije 10-ak godina, kao i generacijama od ranije