Milan - Ćerći je samo početak!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 29.12.2014.
09:33
Izvor: Sportske.net

Italijanski reprezentativac večeras stiže na "San Siro", ali to je samo start burnog prelaznog roka za Milan. Ko je sve na Inzagijevom spisku potencijalnih pojačanja?

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Alesio Ćerći će večeras stići u Milano, sutra bi trebalo da prođe lekarske preglede i potpiše ugovor sa "Rosonerima". Neće putovati u Dubai na mini pripreme, sačekaće ekipu i već u petak odraditi prvi trening sa novim klupskim drugovima.

Kada navijači Milana mogu da očekuju njegov debi?

Verovatno neće biti u timu protiv Sasuola, treba da stigne dokumentacija, ali bi već 10. januara mogao da debituje, protiv bivšeg kluba, Torina.

Ali, za Milan je to početak. Galijani želi da ojača ekipu, duel sa Napolijem je pokazao da Milan može do trećeg mesta.

Potrebno je ojačati bokove i dovesti centralnog napadača.

Prvo ime za levu aut liniju je Luka Antoneli, dete kluba koji nikada nije dobio šansu u prvom timu. Fudbaler Đenove ima Milan u DNK, njegov otac je igrao za "Rosonere". Đenova pristaje izgleda na trampu za Kolumbijca Armera, čime bi Inzagi rešio pitanje levog beka.

Napadač ostaje problem, i tu bi mogla da usledi trampa, naime Milan želi da Pacinija pošalje u Sampdoriju za Okaku koji bi se prema mišljenju Super Pipa odlično uklopio u tim kao centralni napadač. Ostaje da se Samp izjasni, ali svakako da će u januaru Milan juriti klasičnog napadača.

Drugo rešenje je teže, menjati El Šaravija koji će dolaskom Ćerćija imati još manje prostora za Destra iz Rome, ali Galijani radi i na toj soluciji.

Milan bi mogao da se oslobodi i nekog štopera, u slučaju da dodatno napune kase moguća su i iznenađenja u finišu januara...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Monday, 29.12.2014
10:45

Mislim da sad mogu da prodaju Saravija i da dovedu neka dobra pojačanja po bokovima