Milan – Biabiani pred potpisom!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 01.09.2014.
12:48
Izvor: Sportske.net

Bilo je najavljivano da će Džonatan Biabiani promeniti sredinu ovog leta, a naredna destinacija mogla bi da mu bude preporođeni Milan.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Trenutno prvoplasirana ekipa u italijanskoj Seriji A, Milan, nalazi se pred potpisivanjem ugovora sa Džonatanom Biabianijem nakon uspešnih pregovora koji su sprovedeni sa Parmom.

Milan je sinoć doveo na pozajmicu fudbalera Čelsija, Marka Van Hinkela, a danas bi mogao da zaključi prelazni rok sa jednim od najboljih fudbalera Parme.

Italijanski mediji spekulišu da bi u suprotnom pravcu mogao da krene Kristijan Zakardo. Naravno, Milan će morati da doplati još novca za Biabianija, a Galijani je spreman da se odrekne 4 miliona evra pored Zakarda.

Dva čelnika klubova su se dogovorila, ostaje samo da krilni igrač ubrza pregovore sa Milanom i potpiše ugovor do kraja ovog dana.

Milan je doveo ovog leta i Fernanda Toresa iz Čelsija pored pomenutog Hinkela, a dovođenjem Biabianija Filipo Inzagi bi zaključio prelazni rok, barem kada su igrači sa napadačkim potencijalom u pitanju.

Sve najnovije transfere možete pratiti uživo na ovom linku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke