Milan bi Galjardinija u januaru

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 25.11.2016.
14:54
Izvor: Sportske.net

Vićenco Montela pravi planove za drugi deo sezone, a u tim planovima se nalazi i fudbaler Atalante.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Vezista Atalante, Roberto Galjardini, mogao bi da promeni sredinu u januaru pošto ima nekoliko zainteresovanih klubova za njegove usluge.

Ako je suditi po pisanjima italijanskih medija, Milan je najviše zainteresovan i spreman je daleko da ide kako bi doveo ovog 22-godišnjeg veznog fudbalera.

Neki okvirni Berluskonijev cilj u novom Milanu jeste da se ekipa gradi oko mladih Italijana, a Galjardini se baš uklapa u celokupnu priču.

Problem jeste želja Atalante, sigurni smo da ne žele tek tako da ga puste u sred sezone da promeni klub, posebno ako imate u vidu da će Frenk Kesi igrati na Afričkom Kupu Nacija u januaru i početkom februara, pa će Atalanta ostati bez dva najbitnija igrača u sezoni.

Galjardini je dobrim partijama zaslužio i poziv u nacionalnu selekciju Italije, ali nije još uvek debitovao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Friday, 25.11.2016
16:11

P.P.S. BaZelija:-D

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Friday, 25.11.2016
16:08

P.S. Baselija, ne Benasija- njega smo trazili i nakon sto smo onda doveli Djakoma, ali mislim da smo ga trazili i pre toga, verovatno bas i tog leta jer je Dzek dosao poslednjeg dana prelaznog roka:-D

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Friday, 25.11.2016
16:05

Odavno nismo imali nekog iz Atalante na meti- sta je bilo sa Gomezom?:-) Ranije smo trazili Benasija, dobili smo Bonaventuru, sad trazimo Gomeza, a dobicemo ovog:-) Nema veze sto uvek dodje igrac na drugoj poziciji i sto ti igraci nisu instant-pojacanje, vazno je da su iz tog kluba i da su domaci?! Milan ne sme da pretera sa italijanskim igracima, 5 ili 6 treba da ih bude, a ako misle da grade oko Italijana, to treba da bude 1. klasa i prvi esalon. To ne znaci da nema razloga da dodju i ovakvi igraci, ali neka idu redom i dovode prvo ono sto je najbolje, a onda i ostalo sa trzista radi te dopune. Rugani (eventualno Darmian), Verati, Bernardeski, Beloti uz Donarumu i Romanjolija i mlade Kalabriju i Lokatelija koji bi bili u prvih 18 (sad ih je 23 na klupi, ali zna se na koga ozbiljan trener vise racuna, a na koga manje) i jos 4-5 stranaca i jos po 2-3 domaca i strana igraca, pa ako vec mislite da gradite oko svojih, pokupite nesto od tih jakih imena koja donose razliku!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 25.11.2016
17:42

Hahaha beloti i verati

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 25.11.2016
21:27

al ahli je trofejniji od milana sto se tice internacionalnih trofeja zato tisina

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Friday, 25.11.2016
18:52

Hahaha Al-Ahli