Mihina lista prekobrojnih!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 10.12.2015.
09:41
Izvor: Sportske.net

Četvorica odlaze, jedno pojačanje već stiglo, hoće li Galijani reagovati?

BETA/AP Photo/Antonio Calanni
BETA/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Boateng stiže u januaru, a prvi na listi za odlazak je Honda. Svi su protiv Japanca, on gleda ka Rusiji, verovatno će već u prvim danima prelaznog roka napustiti "San Siro".

Galijani je rekao da neće biti pojačanja, ako neko ne ode, a pošto je Boateng zamena za Hondu, potrebno je da Mihajlović oslobodi još mesta u ekipi. Suso od koga se više očekivali traži klub u Španiji, a Noćerino bi takođe mogao da ode negde gde će više igrati.

Takođe, mlađani Rodrigo Eli koji je dosta koštao srpskog trenera u uvodnom delu sezone bi mogao da napusti klub i da bude prodat nekom brazilskom klubu.

Što se pozajmica tiče, Hoze Mauri bi mogao da bude prosleđen nekome od klubova Serije A, ali je primetno da nijedna od eventualnih prodaja neće napuniti kasu Milana.

S obzirom da nemaju novac, jasno je da ne treba očekivati neke spektakularne transfere, pa Mihajloviću ostaje da sa manje-više istim timom pokuša da ispuni cilj i domogne se trećeg mesta.

Iskreno, to deluje kao teška misija, pogotovo jer će se rivali sigurno pojačati tokom zime.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mister Venger
Thursday, 10.12.2015
23:40

I kakve onda rezultate ocekuju oni od Mihajlovicanda ima bolje igrace imali bi bolje rezultate

avatar
rossonero_t
Thursday, 10.12.2015
18:41

I jos da udarim repliku za ovo da nijedna prodaja nece napuniti kasu, Honda ce kostati bar 7-8 mil i ima veliku platu, Zapata 3-4, Suso bar 5-6 a mozda i vise jer je veliki potencijal, i plus Noce i Ely... Da, prodaja nece napuniti kasu. Bravo.

avatar
rossonero_t
Thursday, 10.12.2015
18:34

Ahahah odmah vi da pomenete kako nemamo novac, cekajte cekajte da Bee zvanicno kupi akcije a to bi trebalo da se desi 16-tog decembra pa ce da vidimo ko ima a ko nema. :)

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 11.12.2015
10:36

jesi li ti navijac milana ili citiya npr ? samo lova lova lova Milan je velikan talijanskog nogometa i kad potrosi 130 mil na pojacanja kao ovo ljeto ima da bude top tri barem i nema tu mrdanja.

avatar
116 GODINA VELICINE
Saturday, 12.12.2015
01:07

Vidi, da smo imali malo bolji tim i da imamo malo ili malo vise boljeg trenera od onog kojeg imamo, da, ali posto nismo imali, odnosno posto ga nemamo...

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Thursday, 10.12.2015
15:47

Lopez, Abate, Mekses, Zapata, (Eli (mozda prvo pozajmica nekome, ali verovatno je bolje ovako)), De Siljo, Poli, Nocerino, Montolivo, Bertolaci (nadam se da moze da se vrati pristojan deo para za njega, nije to to i nije za nas, a i stalno te povrede), Honda, Suso, Cerci, Menez i Baloteli.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Thursday, 10.12.2015
12:23

OK, nije lose za pocetak, ali ovo i moze i mora da bude samo pocetak egzodusa velikog broja igraca. Lopez, Abate, De Siljo, Mekses, Zapata, Cerci pa cak i Montolivo iako je produzio ugovor sve do 2019. godine!

avatar
mak_juventino
Thursday, 10.12.2015
11:43

Ako Mihajlovic sa ovaj tim osvoji 3 mesto ili bude jos bolji , bice trener sezone bez konkurencije ! Na pocetku loso , u zadnje vreme je OK , kako ce biti posle zimske pauze , niko ne zna

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 10.12.2015
10:54

..nije sve do trenera,licno ne gotivim Mihailovica i ne znam koliko je bio umijesan u transfer politiku al Milan je promasio sa svima sem sa Bakom i delimicno Romanjolijem! Adrijano igrac za manji klub i losiju ligu,Bertolaci promasaj,Suso i Eli takodje,ovaj Mauri doveden ko veliki potencijal a ne znam jel debitovao uopste,Cerci prica za sebe.. Za Milan ce najjace pojacanje biti Menez a Boateng je bivsi fudbaler! Kao Interista normalno je da se sladim porazima Milana,al iskreno radije bi da uzivam u porazu nekog jakog Milana koji se bori za titulu nego ovog sadasnjeg! Jak Inter,Milan i juventus jaka Serija A!