Miha, novi posao i odmah problemi?

Autor: Boris Jovanović
sreda 20.05.2015.
12:09
Izvor: Sportske.net

Nazire se novi klub Siniše Mihajlovića, a hoće li ga već na početku zaboleti glava?

Beta/AP Photo/Carlo Baroncini
Beta/AP Photo/Carlo Baroncini

Povezane vesti

Siniša Mihajlović je blizu klupe Napolija. Rafael Benitez neće produžiti ugovor, ova sezone se može posmatrati kao neuspeh, pogotovo ako u poslednjem kolu njegov tim ne izbori treće mesto.

Ostali su i bez kupa, ispali u polufinalu LE, nisu uspeli letos u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Španac želi da napusti klub, priča se o Sitiju i Realu, a najveći kandidat da ga zameni je Siniša Mihajlović.

Srpski trener još nije dao odgovor Sampdoriji, iako Ferero veruje da će ga zadžati, čini se da je Miha bliži Vezuvu.

Već na početku bi mogao da se suoči sa problemom, odlaskom Gonzala Iguaina. "Pipita" smatra da Napoli nije dovoljno jak da se bori za trofeje u Italiji, uz to ne igraju Ligu šampiona i on želi odlazak u Španiju.

Kao opcija se pojavio madridski Atletiko, mada je Argentinac izgleda samo alternativa za Kavanija. U svakom slučaju Mihajlović želi da na raspolaganju ima ekipu spremnu da se bori za vrh tabele, a bez Iguaina koji je De Laurentisa koštao blizu 40 miliona evra to je gotovo nemoguća misija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 20.05.2015
17:28

I da su prosli u finale, opet bi nagrabusili pored ''strasne'' Sevilje. Da su prosli Ukrajince, provukli bi se. Nikako ne bi dobili rutinski. Svejedno ne bi imali sanse protiv Sevilje koja ce potvditi proslu titulu.

avatar
Zoran GGMU CG
Wednesday, 20.05.2015
20:20
avatar
Thursday, 21.05.2015
12:30

Komentarisem recenicu koja je vezana za ispadanje Napolija od Dnjepra u Ligi Evrope. Ocigledno je.