Miha našao golmana

Autor: Nikola Miloradović
subota 03.06.2017.
15:22
Izvor: Sportske.net

Džo Hart odlazi, izgleda da mu je pronađena i zamena.

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Torino je minulog leta uspeo uspeo da dovede reprezentativnog golmana Engleske Džoa Harta, zahvaljujući tome što ga se Pep Gvardiola odrekao.

Došao je Hart na jednogodišnju pozajmicu, jasno je da Torino nema novca da otkupi njegov ugovor, a ekipu će napustiti i Daniele Padeli, te je postojala mogućnost da prvi golman "Bikova" bude srpski čuvar mreže Vanja Milinković-Savić, koji je tokom sezone potpisao ugovor sa ekipom Siniše Mihajlovića.

To se najverovatnije ipak neće dogoditi, kako bi u redove Torina trebalo da stigne golman Pari sen Žermena Salvatore Sirigu.

Italijan je svojevremeno iz Palerma otišao put Pariza, branio je nekoliko sezona kao prvi golman ekipe, pružao je odlične partije, ali ga je vremeno iz prve postave istisnuo Kevin Trap.

Minulog leta je u klub vraćen i Alfons Areola, te je Sirigu poslat na pozajmicu u Sevilju, ali se ni u Andaluziji nije dugo zadržao, pa je bio na pozajmici u Osasuni.

Sada će napustiti Pari sen Žermen i zvanično, a očekuje se da sa Torinom potpiše četvorogodišnji ugovor, prema kom će sa sve bonusima zarađivati dva miliona godišnje.

Paris Saint Germain's goalkeeper Salvatore Sirigu gestures during his League One soccer match against Guingamp

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Saturday, 03.06.2017
18:51

Torino zaista maestralno posluje. Dovode dobre igrace, koji nisu istroseni, Sirigu je samo jedan u nizu. Jedan od podcjenjenijih golmana. Sto se Vanje tice, on jos nije za prvog golmana u dobrom timu, treba da nauci da se postavlja, jer mu refleksi nisu jaca strana, a dobrim postavljanjem na linijiji moze to lako nadoknaditi. To je nesto sto se uci vremenom, mlad je i ima kad nauciti, a ako dodje Sirigu ima i od koga. Bravo za Mihu, nadam se da mogu do LE sledece sezone.

avatar
Burazer
Saturday, 03.06.2017
18:24

Vanja je mlad pa je ovo u redu, ali mu ipak treba dati sansu jer decko uliva strah svojom pojavom.

avatar
Taribo West
Saturday, 03.06.2017
17:08

Ne bi bilo loše za Vanju da dođe Sirigu jer je Sirigu u velikom padu forme prethodnih godinu-dve tako da bi Vanja mogao dobiti priliku... a na njemu je da je iskoristi!