Miha jača balkansku koloniju – Stiže Iličić?

Autor: Miloš Marković
utorak 09.12.2014.
14:43
Izvor: Sportske.net

Italijanski mediji javljaju da je fudbalski klub Sampdorija zainteresovan da u zimskom prelaznom roku dovede Josipa Iličića.

tuttomercatoweb.com
tuttomercatoweb.com

Povezane vesti

Trka za slovenačkim fudbalerom se zahuktava, a prema izveštajima objavljenim u 'Korijere delo Sport', interesovanje za ovim fudbalerom istakla je i Sampdorija.

Siniša Mihajlović želi dodatno da ojača svoj tim, koji je doživeo pravu metamorfozu u tekućoj sezoni, od ekipe za ispadanje postao tim koji se bori za ervropsku slavu. Sampdorija je trenutno u samom vrhu tabele, zauzima četvrto mesto i jedini je tim, uz Juventus, koji je u tekućoj sezoni zabeležio samo jedan poraz.

Mihajlović će upravo u narednom kolu igrati protiv šampiona Italije.

Kada je u pitanju Iličić. Slovenac je pre dve godine za sumu od 9 miliona evra stigao u Fiorentinu koja želi da smanji troškove i spremna je da se odrekne usluga ovog Slovenca, za kojim vlada veliko interesovanje.

Mihajlović želi Iličića da dovede na šestomesečnu pozajmicu sa opcijom otkupa ugovora, u slučaju da Slovenac stigne u Sampdoriju, Mihajlović bi tako na raspolaganju imao pravu 'balkansku koloniju' koju za sada čine dva imena – srpski vezni fudbaler Nenad Krstičić i crnogorski napadač Luka Đorđević, koji ove sezone još uvek nije dobio šansu kod srpskog trenera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke