Miha dobija pojačanje u napadu, šta će biti sa Belotijem?

Autor: Nikola Miloradović
subota 08.07.2017.
18:08
Izvor: Sportske.net

Kako prenose italijanski mediji, Torino je na pragu angažovanja novog napadača.

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Andrea Beloti je zablistao minule sezone u dresu "Bikova", postigao je 26 golova u Seriji A za tim Siniše Mihajlovića, pa je logično interesovanje za njegove usluge ogromno.

Ipak, predsednik Torina Urbano Kairo je u više navrata izjavio da Beloti može da napustio klub samo u slučaju ponude od 100 miliona evra, kako bi tada upravi kluba bile vezne ruke, jer je toliko novca potrebno da se aktivira otpusna klauzula u njegovom ugovoru.

Nijedan tim se još uvek nije odlučio na takav potez, ali nas nove informacije dovode do zaključka da Beloti možda i ima ponudu na stolu.

Naime, Torino je na pragu angažovanja novog napadača i to za sasvim pristojan novac.

Belotti Beloti

Na pragu kluba nalazi se napadač Napolija Duvan Zapata, koji je minule dve sezone proveo na pozajmici u Udinezeu.

On je u Napoli stigao još 2013. iz Estudijantesa za 7,5 miliona evra, a sada bi mogao da se preseli u Torino za 20 miliona evropskih novčanica.

U transfer će biti uključeni i razni bonusi, te će Napoli moći da zaradi i koji dinar više, a poznato je da su za njegove usluge bili zainteresovani i Everton i Votfrod, što mu je verovatno podiglo i cenu.

U svakom slučaju, Torino je najbliži njegovom potpisu, Siniša Mihajlović će dobiti veliko pojačanja, a videćemo da li će Zapata naredne sezone igrati u tandemu sa Belotijem ili dolazi kao njegova zamena.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke