Metla u Sitiju!

Autor: Boris Jovanović
sreda 08.04.2015.
15:35
Izvor: Sportske.net

"Građani" će posle izvesnog neuspeha ove sezone renovirati tim,

Beta/AP Photo/Emilio Morenatti
Beta/AP Photo/Emilio Morenatti

Povezane vesti

U Sitiju će uslediti veliko spremanje tokom leta, priča se da će Pelegrini sigurno dobiti otkaz, mada nije jasno ko bi mogao da sedne na klupu, s obzirom da će Gvardiola teško napustiti Bajern.

Ipak, gazde procenjuju da je ovoj ekipi istekao vek trajanja i nekoliko igrača će morati da napusti klub. Problem bi mogla da budu njihova primanja, štite ih ugovori, neki od njih ne bi mogli nigde da dobiju taj novac.

Navodno "Građani" će pokušati trampama da osveže ekipu, italijanski mediji tvrde da su već ponudili Jaju Turea za Ikardija, ali će Inter tražiti novac, argentinski napadač je mnogo mlađi. Manćini svim silama želi Afrikanca, pa bi to moglo da bude odlučujuće u ovom poslu.

"Građani" žele Pogbu, ponudiće Juventusu razmenu, novac i dvojicu igrača, Džeka i Nasrija, ali za sada su to samo spekulacije, Francuz bi radije sačekao ponude iz Španije, pre svega iz Barselone.

Klub bi mogao da napusti i Jovetić, Milneru ističe ugovor, Sanja je nezadovoljan minutažom, priča se da bi i Kolarov mogao negde na pozajmicu.

Novac nije problem za gazde Sitija, ali finansijski fer plej jeste. Oni žele Vilšera, Hendersona, Kresvela, pominje se jasno i Rahim Sterling, ali bi to donelo nove probleme sa finansijskim ograničenjima.

U svakom slučaju, sigurno da arapski vlasnici posle loše sezone bez trofeja neće imati strpljenja i Siti bi sigurno mogao da izgleda mnogo drugačije naredne sezone.

Ipak, osnovno pitanje ostaje ko će biti menadžer i da li su tačne priče da je odlazak Pelegrinija izvestan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke