Metla u Realu, ovo je Zidanov spisak za januar!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 20.10.2016.
16:25
Izvor: Sportske.net

Da kupuju ne mogu, ali Francuz ima plan, ne odustaje od toga da smanji dodatno igrački kadar. Četiri igrača na izlaznim vratima, mogao bi da stigne jedan, onaj koji mu i nedostaje...

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Bez obzira što Real, kako sada stvari stoje neće moći da kupuje igrače, klub namerava da se oslobodi četvorice fudbalera tokom zime.

Nije u pitanju smanjenje troškova, već Zidan veruje da ima previše fudbalera i da bi neki napredovali ako napuste klub.

Takav je napadač Marijano, on bi mogao da ode negde na pozajmicu, nije ni toliko mlad, priča se o Alavešu, a tako bi Real i vratio Ljorentea, koga su pustili i koji bi trebalo da duplira Kazemira, za koga, kako Zidan priznaje nemaju zamenu.

Osim ovog fudbalera, "Bernabeu" bi mogao da napusti Lukas Silva. On je trebalo da ode u Sporting, verovatno znate da zbog problema sa srcem nije prošao lekarski pregled, vratio se u Madrid, pričalo se da će se povući, ali izgleda da želi da igra i klub će mu omogućiti da ode.

Treći na listi je navodno Fabio Koentrao, Portugalca nema u timu, čak ni kada Marselo ne igra, on nije u konkurenciji. Oko toga vlada zavet ćutanja, prema nekim informacijama, on čeka ponudu iz Kine, a zanimljivo da je pre njega, kraj leve aut linije igrao Danilo, iako je Brazilac desni bek.

I na kraju ostaje jedan ofanzivni vezista, to nije novo, Isko ili Hames Rodrigez. Obojica znaju da su u drugom planu, čak i u odnosu na klinca kakav je Asensio. Isko je nedavno rekao da je pritiskan da ode, da bi to mogao da učini na zimu, Totenhemova ponuda i dalje važi. Manje je realno da u januaru klub napusti Kolumbijac Rodrigez koga Real procenjuje na 80 miliona evra i za koga se priča da je odbio ponudu Intera na zimu, iako je Real želeo da ga proda.

Dakle, trojica odlaze, vratiće se verovatno Ljorente, podsetimo, ako kazna ostane, ni na leto neće biti transfera, osim igrača koji su na pozajmici...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Saturday, 22.10.2016
05:10

Dajte Hamesa u Atletiko :)

avatar
Thursday, 20.10.2016
22:56

Nema bas od ovoga nista. Prvo Isko odlazi od kad je dosao i nikako da ode. Dalje zar stvarno mislite da Real Madrid ce dozvoliti da igra sa 14 igraca celu sezonu sa najvise utkamica u sezoni od svih klubova? Malo tesko. Mozd aneko ode, ali iskreno mislim da nece biti promena, mozda Marsinjo, ali on niej tako bitan.

avatar
AfricaLoF
Thursday, 20.10.2016
22:35

Real moze mnogo zaraditi na Rodrigezu. Pitanje je samo koliko je njima novac uopste potreban. Voleo bih cesce da ga gledam, jer je odlican fudbaler. Ne zasluzuje da sedi na klupi. Verujem da bi se snasao u Engleskoj. Klub poput Arsenala je savrsen za njega. A sto se Iska tice, i njega bi svaki klub pozeleo. Zasluzuje daleko vecu minutazu.

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Thursday, 20.10.2016
20:35

Ovo treba iskoristiti, znamo da Real baca dobre igrace, setimo se Robena i Sneijdera, oterali ih a ovi posle igrali finale LS, a Real ispao od Lyona u 1/8

avatar
Di Stéfano
Thursday, 20.10.2016
21:10

Kakve veze sto su oni igrali finale,jel to znaci da su oni vukli njihove ekipe do finala,ne razumem?

avatar
nicsta
Friday, 21.10.2016
01:56

jok, ti si ih vukao

avatar
Di Stéfano
Friday, 21.10.2016
00:34

Real barem igra ligu sampiona.

avatar
SAB
Friday, 21.10.2016
00:34

A Milan ne igra

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Thursday, 20.10.2016
23:28

Ne, to znaci da je Lyon izbacio Real

avatar
Thursday, 20.10.2016
22:54

pa jesu vukli ekipe, i Bajern i Snajder, pogledaj ko ej bio jedan od najboljih igraca te sezone, i za koga se smatra da je zasluzio LS 2010. Da pomognem Wesli Snajder. I ROben je bio jedna i od bitnijih u Madridu pre no sot je otisao.

avatar
Don Silvio
Thursday, 20.10.2016
19:44

Kad bi neko kupio rodrigeza i iska u paketu napravio bi ekipu za najvise domet

avatar
Tigar
Thursday, 20.10.2016
18:43

Koentrao je imao tesku povredu prije godinu dana i jos uvijek trenira odvojeno, pa ga zato nema u timu. Vidio je Zidan prosle sezone sta znaci kad nema rezervnog lijevog beka (zadnjeg veznog, klasicnog napadaca), Marselo je sklon povredama i nece dozvoliti da nema zamjenu.

avatar
Anthlon
Thursday, 20.10.2016
16:39

I Isko i Hames su zverke, ali prosto nema mesta za njih u formaciji koju preferira Zidan. Steta da takve klase od igraca greju klupu. Ali veoma je duga sezona i mogu upasti u prvi tim kad se neko povredi mada Real i sad vec kuburi sa povredama.. Sto se tice Koentraa, ranije pre povrede je bio odlicna zamena za Marsela, u nekim segmentima igre cak i bolji od njega pogotovo u odbrani, mogao bi on ostati za zamenu.