Mertens: ''Klub zadovoljan, ja zadovoljan, zašto bih odlazio?''

Autor: Beta Beta
subota 24.01.2015.
23:47
Izvor: Beta

Belgijski fudbalski reprezentativac Dris Mertens rekao je da neće napuštati Napoli u januarskom prelaznom roku, uprkos tome što se nije nametnuo treneru Rafaelu Benitesu.

Beta/AP Photo/Salvatore Laporta
Beta/AP Photo/Salvatore Laporta

Povezane vesti

Mediji su povezivali Mertensa sa prelaskom u šalke, ali je ovaj krilni igrač kazao da neće napuštati Napulj, uprkos svom statusu u timu.

"Naravno da želim da igram više, ali razumem i trenera Beniteza. Ako ste napadač u Italiji, stalno morate da se vraćate u odbranu i mnogo da trčite, a to iscrpljuje, i zato trener stalno menja prvi tim", rekao je Mertens za današnji broj belgijskog dnevnika Het njuvsblad.

Napoli se i dalje takmiči na tri fronta, u Ligi Evropa, kupu i prvenstvu. Mertens je naglasio da ne želi da ide iz kluba.

"Ove nedelje je čak i Gonzalo Iguain bio na klupi i to dovoljno govori. Klub je vrlo zadovoljan, tako da ne vidim razloga da odlazim. Šalke je zainteresovan za mene? Ne znam ni za kakve detalje, ali ne idem iz Napolija u zimskom prelaznom roku", rekao je Mertens.

On je u Napoli došao 2013, a pre toga je igrao za PSV i Utreht. Za reprezentaciju Belgije nastupio je 34 puta, a nastupao je i na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GetOverHere
Sunday, 25.01.2015
02:40

Majstorcina. I ne treba da ide, igrace prvu vec od sledece sezone cim Benitez fasuje..

avatar
Oldboy
Sunday, 25.01.2015
15:06

Ja sam se nadao da ce Inter da ga dovede kad je bilo price da ce da ide, ali nismo mi te srece. Strasno zahvalan igrac