Mediji sele Kaljehona u London

Autor: Boban Filipović
petak 17.10.2014.
20:28
Izvor: Sportske.net

Prema informacijama koje stižu sa ostrva i Apenina, klini napadač Napolija mogao bi ove zime da promeni sredinu.

Beta/AP Photo/Salvatore Laporta
Beta/AP Photo/Salvatore Laporta

Povezane vesti

Španac, koji je prošle sezone stigao pod Vezuv iz Real Madrida za 10 miliona evra, želi da napusti 'Sao Paulo' jer Napoli nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona.

Hose Kaljehon je pružao sasvim solidne partije za 'Partenopeje' prošle sezone, te su letos za njega stigle ponude od strane raznih klubova iz njegove domovine, ali i Engleske.

Jedan od njih bio je i Arsenal, ali je letošnja ponuda 'Tobdžija' bila glatko odbijena.

Ipak, engleski mediji navode da se sada situacija drukčija. Uprkos Kaljehonovim dobrim igrama ove sezone, Napoli je očajno startovao u Seriji A, pre toga eliminisan je od Atletik Bilbaa u poslednjoj rundi kvalifikacija za LŠ.

Šuška je i da je situacija u svlačionici Napolija daleko od normalne i da je to još jedan od razloga zbog kojih Kalejhon želi da promeni sredinu.

'Tobdžije' ponovo figuriraju kao ozbiljan interesent, veruje se da bi ovog leta španski krilni napadač mogao da stigne na 'Emijerts'. Naravno finansijski faktor će biti presudan da bi se ovakve spekulacije realizovale, a engleski mediji dodaju da bi njegovo drugarstvo sa Santijem Kasorlom takođe moglo da utiče na njegov dolazak međ' Vengerovu četu.

Ipak, kada se realno sagleda situacija u Arsenalu, čini se da je krilni napadač najmanje potreban ekipi. Letos je doveden Aleksis Sančez, a tu su i Teo Volkot, Oks Čemberlejn, Lukas Podolski...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke