Mediji ga sele u najveće evropske klubove, a šta Tadić na sve to kaže?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.04.2017.
23:33
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Kreator igre našeg nacionalnog tima će, sve je izvesnije, napustiti Sautempton u letnjem prelaznom roku.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Preneli smo već proteklih dana, za Dušana Tadića vlada sve veće interesovanje, i to među najvećim evropskim klubovima, poput Juventusa ili Real Madrida, čiji ljudi pomno prate partije odličnog veziste i u Sautemptonu i u dresu reprezentacije Srbije.

On je posebno impresivan utisak u tekućoj sezoni ostavio u mečevima za ''Orlove'' u kvalicfikacijama za Mondijal i ako tako bude nastavio, nema sumnje da će ova trka za njegov potpis biti sve zanimljivija.

Ipak, on za sada mirno gleda na sve to i ne dozvoljava da ga priče o potencijalnim spektakularnim transferima poremete kada je njegova forma u pitanju.

''Zadovoljan sam kako igram, sve je u najboljem redu. O interesovanju klubova i eventualnom odlasku još ne razmišljam, to će mi u fokusu biti na leto'', izjavio je Tadić u prazničnom intervjuu za ''Alo''.

Našu reprezentaciju u junu očekuje duel sa Velšanima u Beogradu, a Tadić tu utakmicu smatra možda i ključnom u borbi za plasman na Mondijal.

''Ako odigramo kako znamo, neće biti problema da zabeležimo dobar rezultat. Nadam se da će tribine biti pune i da ćemo uz pomoć navijača stići do pobede'',
poručio je Tadić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Monday, 17.04.2017
23:14

Za Alvija - To sto Duca nema mnogo asistencija, samo 5 ove sezone u Sautemptonu, i ne pokazuje bas sve. Po mom misljenju su bitnije stvorene sanse, a sad sta ce vasi saigraci pretvoriti u gol... pitanje je. Koliko sam ja nasao, stvorio je 60 sansi za gol svojim saigracima, u proseku 3 po utakmici ako uzmemo u obzir koliko je minuta odigrao, sto je dobar ucinak.

avatar
Otac
Sunday, 16.04.2017
23:39

Tadic je igracina, ali daleko je on od najboljih evropskih klubova realno

avatar
Стефан Стојанчевић
Monday, 17.04.2017
01:01

da pratis fudbal znao bi da je tadic vec 3 godine unazad najbolji asisten u evropi zasto ga ne bi hteli najbolji klubovi jer 70 posto timova najjacih iz evropa bas im on treba imaju golgetere al nema ko da ih hrani loptama, mislim da tadicu treba bas to jaca ekipa da moze da isprati to sto je on zamislio u napadu i tad bi bio vrhunski igraca mada ja mislim da je i sad to

avatar
Стефан Стојанчевић
Monday, 17.04.2017
18:42

ne racuna se samo liga, a i da racunas 6 u pl, po jedan u el i fa cupu i 7 za reprezentaciju u zvanicnim utakmicama sto znaci 15 a ima jos da se igra do kraja sezone

avatar
Alvi
Monday, 17.04.2017
09:52

Dobar jeste, ali najbolji asistent u evropi ? Trenutno ima 5 asistencija u ligi, sto i nije neki ucinak.

avatar
brutalno iskren
Monday, 17.04.2017
09:02

A ne znam po cemu je to sto si rekao realno?! Zbog cega su jedan Kovacic ili Modric bolji od njega? Samo zato sto ih je kupio Real, jel? Prvo da ode u veliki klub, pa uz njihov sistem treniranja da pokaze sta zna i pokusa se nametnuti, pa onda pricaj da li je ili nije za najvece klubove. Pozz

avatar
Sunday, 16.04.2017
23:36

Bas nije dozvolio,poslednji mec nije licio na sebe ...

avatar
Стефан Стојанчевић
Monday, 17.04.2017
01:03

kako i da bude pored word prowsea,hojberga i redmonda koji ne mogu da prime cak ni iz 5 pokusaja loptu

avatar
BačjeAnri
Monday, 17.04.2017
02:16

Genijalne centaršuteve i poteze je imao protiv Sitija, sad to što ne mogu da se snađu ovi što su sa druge strane pasa, to je drugo... Jedan od onih centaršuteva bi legao savršeno, da su imali jednog Mitra u napadu. :)