Mbape na "ledu" - Ovo je scenario?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 06.08.2017.
09:47
Izvor: Sportske.net

Real zaista ima problem i samo jedan način da ga reši. Ali, ne pitaju se samo oni...

EPA/NIGEL RODDIS
EPA/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Izgleda da je Real prelomio, pokušaće da kupe Mbapea, ali ga i ubede da ostane još sezonu u Monaku.

U pozadini svega je Garet Bejl, odnosno Zidanova sumnja da može da kontroliše svlačionici u kojoj takva napadačka snaga postoji, tačnije u kojoj će svi biti nezadovoljni minutažom.



Pisali smo da se Velšanin požalio svom jedinom prijatelju u timu, Modriću, da ne vidi svrhu da ostane ako stigne Mbape, da će mu to dodatno smanjiti minutažu, tim pre što veruje da su Ronaldo i Benzema nedodirljivi, tandem kome Zidan veruje.

Ali, Real neće prodavati Bejla, iako Mančester Junajted i Čelsi žele Velšanina.

"Gardijan" tvrdi da je Bejl dobio uveravanja da Mbape neće doći ovog leta i da ima godinu dana da ubedi Zidana da oko njega treba praviti tim, s obzirom na Ronaldove godine.

U suprotnom, narednog leta bi mogao da se vrati na ostrvo. Doduše, moguće je i da će Ronaldo u leto 2018. ostvariti pretnju izrečenu na suđenju za utaju poreza, što bi značilo da je Mbape njegov naslednik.



Što se Mbapea tiče, situacija je nejasna, Monako je demantovao da je on zatražio da ode, a i pitanje je gde bi mogao osim u Real.

Ne želi u Englesku, a Barselona je na putu da završi posao sa Kutinjom, sledeće je da plate klauzulu za Injiga Martineza i probaju da dovedu i Dembelea iz Dortmunda.



Mbape je takođe ranije razgovarao sa PSŽ i tada jasno rekao da želi u Real i to iako mu je u Parizu, rodnom gradu nuđena duplo veća plata.

Sada je izvesnije da će prihvatiti inicijativu Reala da ostane još sezonu među "Kneževima", i onda se preseli u Madrid.

Jasno, Real bi hteo da sada završi čitav posao, plati 160 miliona i uključi bonuse, ali Monako verovatno čeka još neku ponudu kako bi podigao cenu i stigao do 190 miliona koliko traže za svoj biser.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PratimFudbalOd2005:(
Sunday, 06.08.2017
17:46

Kad bi svi ovi igraci prestali da placu oko minutaze i plata i ugledali se upravo na tog Ronalda svi bi imali i astronomske plate i minutazu koliko im srce iste...sjedi treniraj odigraj dobre utakmice pa ces vidjet...ajde bre,placu tu ovome se ovo ne svidja ovome ono,a svi imaju potencijala koliko oces...Sto kao da je Ronaldo nekakav maradona,nije ni dio,ali je zato pobjednik,radnik,strpljiv,odlucan,i prije svega nije placko koliko god mediji to pokusavali da nam tako pokazu...jedno je kad places kao beba,a drugo kad se boris za svoje..

avatar
Sunday, 06.08.2017
14:53

lepo treba da prodaju Bejla, Benzema da ostane jednu sezonu i eto resenja, mada nisu trebali da prodaju Moratu kada je Mbape ostati jednu sezonu u MOnaku

avatar
MSSZRMK
Sunday, 06.08.2017
20:07

Treba prodati i Karima,dosta je 8 godina od njega.

avatar
Sunday, 06.08.2017
21:45

Jeste, samo je on Zidanov miljenik zato je i Morata otisao i dobar saigrac tj asistent za Ronalda

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 06.08.2017
13:44

Dembele je duplo bolji od njega

avatar
Garban
Sunday, 06.08.2017
13:39

Šta se dešava sa komentarima?? Što se ovoliko čeka na odobrenje? Ako ne sredite ovo što pre, kontam da ljudi neće više posećivati ovaj sajt, jer sajt bez komentara je kao fudbal bez navijača.

avatar
chaki
Sunday, 06.08.2017
13:35

Rotira Mbapea i Benzemu i rešen problem,plus morace da odmara Ronalda nekada a i Bejl je svake sezone povredjen u proseku oko 3 meseca...

avatar
Stevan Mikša
Sunday, 06.08.2017
14:04

Tu su Isko, Asensijo i Vaskez. Stvarno sada nema mesta i za Mbapea. Mogao bi da ima minutazu kao Hames u ovoj poslednjoj sezoni, ali to bi bila katastrofa za njegov napredak.

avatar
MSSZRMK
Sunday, 06.08.2017
20:07

Benzema i Bejl neka budu prodati ili na klupu obojica.

avatar
Saša MKD
Sunday, 06.08.2017
11:24

Kakav čovek trebaš biti da za tri godine u klubu imaš samo jednog prijatelja. Pa još da ubedi Zidana da oko njega treba praviti tim pošto je u ''neverovatnoj'' formi već dve godine. Velika greška bi bila pored Asensija, Iska, i eventualno Mbapea, čekati još jednu godinu da bi se Bejl dokazao.

avatar
MSSZRMK
Sunday, 06.08.2017
10:54

Ako Monako dobije sto miliona za transfer Mbapea neka se raduje,nikada nisam video ovakav potencijal,ali ima jednu sezonu iza sebe.Kilijan je rođen za Real, ali ovi iz Monaka traže previše novca.Ako ga dovedu ovog leta sigurno da tako skup igrač neće na pozajmicu.Sa prodajom Bejla Madrid bi se rešio jednog parazita,onda ostaje drugi.Ronaldo igra sve manje i manje što je razumljivo zbog godina,tako da treba francuz.

avatar
Bojan100
Sunday, 06.08.2017
10:49

Ovo je smijesna prica...cuj Bejl ima godinu dana da pokaze da tim treba da se formira oko njega, zbog Ronaldovih godina...CR7 ce igrati jos bar 2 sezone na top nivou...a Bejl koliko se god pokazivao Mbape ce svakako doci narednog ljeta...tako da s razlogom Bejl pravi problem,s hodno tome da je placen 100 miliona, a da je taraba od igraca,Realu bi bilo najbolje da ga proda sad i odmah dovede Mbapea! ! !

avatar
Garban
Sunday, 06.08.2017
10:45

Monako bi hteo 190 milki uprkos Realovoj ponudi da ostane još sezonu kod njih? Da nije to možda malo mnogo? Ako je ovo tačno i Real ne dovede nijednog napadača, ako se oslone na Benzemu koji postiže gol na svakoj 7 utakmici, i Bejla koji više od pola sezone provodi po bolnicama, ne piše im se dobro.

avatar
Armani
Sunday, 06.08.2017
10:29

Koliko god para imao real zidan sigurno nece reci perezu iako je poznato da ovaj kupuje sta hoce i nikoga ne pita, zato se toliko trenera i promjenilo u realu,da iskrcaju 180 miliona jer nece da plate nesto sto nije realno i zbog toga svaka cast! Ali nije mi jasno kako psz iako je jasno da imaju duplo manje prihode od reala i barse hoce i moze da dadne duplo vecu platu i time ga vabe...pa alvesu su dali sa 33-34 god. 12-14 miliona to je nesto manje nego bejl ima u realu a duplo vise od modrica! Tu bi zbilja UEFA trebala tome stati na kraj,cisto pranje love...a sto se mene tice iako ne volim real,volio bi da dodje na bernabeu i zbog rivaliteta s barsom i zbog spanske lige i zato sto bi bio uz barsu u najboljem klubu...kakav psz kakva plastika!

avatar
CgRm4
Sunday, 06.08.2017
10:21

Pa ko ozbiljno vjeruje u vijesti nastale hakovanjem ili cime vec whatsapa?

avatar
ljolj
Sunday, 06.08.2017
09:52

Celzi da je pametan pa da kupi bejla... Pokazao se vecu premijer ligu... Plus zamislite napad Azar Morata Bejl.... Mislim da bi taj trio mogao da se poredi sa bilo kim....sa druge strane da ode u man.utd onda bi man.utd napad bio u top 3 u evropi sigurno odmah iza barsinog i realovog ali opet man.utd nema jaku odbranu sto im je problem jos od kad je vidic otisao...ili tacnije SAF... Ali objasni ti trenerima danasnjice da napad ne donosi toliko titule koliko jaka i cvrsta odbrana