Matija, srećno!

Autor: Miloš Marković
sreda 14.01.2015.
14:44
Izvor: Sportske.net

Zvanično je potvrđeno, Matija Nastasić je formalizovao svoj prelazak u redove Šalkea.

schalke04.de
schalke04.de

Povezane vesti

Videli ste već, Matija je danas stigao u svoj novi klub.

Potvrda i nemačkog i engleskog tima o dogovoru u vezi sa srpskim napadačem došla je istovremeno, Nastasić je od danas popodne novi član kluba iz Gelzenkirhena.

„Sve formalnosti su okončane, dokumenti potpisani, urađen i lekarski pregled. Matija naredni deo sezone igra za Šalke. Nastasić će za Šalke igrati do 30. juna 2015. godine, a u ugovoru postoji i opcija otkupa ugovora.“, poručuju iz Nemačke.

Matija je, inače, danas već odradio i svoj prvi trening u opremi svog novog kluba.

U isto vreme, uz podsećanja na sve što je Srbin uspeo da ostvari u Engleskoj, Mančester Siti je Nastasiću poželeo mnogo sreće u novom klubu.

„Nastasić je proveo dve i po godine u Sitiju, gde je odigrao 51 utakmicu. U svojoj prvoj sezoni je proglašen Najboljim mladim igračem ekipe od strane navijača, a iako su u narednoj sezoni povrede uticale na njega, uspeo je sa Sitijem da osvoji titulu u Premijer Ligi.“

„Svi u klubu Matiji žele mnogo sreće u nastavku sezone.“, navodi se u saopštenju engleskog kluba.

Iako veoma mlad, Nastasić ima ogromno internacionalno iskustvo. Prelazak u Nemačku će dobro koristiti srpskom fudbaleru, koji u Engleskoj u tekućoj sezoni nije bio ni registrovan, niti je bio u milosti trenera Pelegrinija.


Minuti u nogama će doprineti da srpski reprezentativac karijeru vrati na stari put, biti svakako i razlog za radost selektoru Ćurčiću.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Далибор воли Бајерн
Wednesday, 14.01.2015
15:47

Ajde Matko, da se pokažeš u Gelzenkirhenu, pa pravac kod Pepa! #MiaSanMia #AB96