Matić na pregledima, poznato i kada će biti predstavljen!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 30.07.2017.
18:41
Izvor: Sportske.net

Sve je jasno, Srbin će postati novi igrač "Crvenih Đavola".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kao što je i najavljeno, Nemanja Matić će od naredne sezone nositi crveni dres tima sa "Old Traforda".

Srpski vezista je velika želja Žozea Murinja gotovo čitavog leta, Čelsi je odolevao, ali su na kraju popustili.

Prema poslednjim informacijama, "Plavci" će na ime transfera zaraditi 50 miliona evra, koje će investirati u kupovinu novog centralnog veziste.

Da će Matić napustiti "Bridž" postalo je jasno kada ga Konte nije poveo na turneju po Kini i Singapuru, samo je bilo pitanje gde će bivši fudbaler Benfike završiti.

Juve i Mančester su bili najbliži, ali uprava italijanskog kluba se povukla, kako ne planiraju da na Matića potroše 50 miliona evra, koliko traži uprava Čelsija.

Nemanja Matić se trenutno nalazi na lekarskim pregledima uoči prelaska u redove "Crvenih Đavola", a očekuje se da sve bude ozvaničeno u naredna 24 sata.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

89 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša MKD
Monday, 31.07.2017
14:29

Bravo, ovoga puta ste prevazišli sebe, objavili ste mi komentar posle 14 sati.

avatar
marca91
Monday, 31.07.2017
09:29

Citam ove komentare i ne verujem kako simpatizeri Celzija sada pljuju po Maticu.. Matic je veoma zahvalan igrac, dao je mnogo Celziju.. A sad ga svi pljuju. Nadam se da ce u Junajtedu da odigra svoj najbolji fudbal, pa da nas Nemanja zapusi usta kriticarima.

avatar
ADIS-M-UNTD
Monday, 31.07.2017
05:48

Ne znam o cemu vi ovdje pisete do juce vam Matic bio.dobar sad nije...ja sam.pratio par utakmica od Monaka i Bakajoko je kriminalno odigrao.te utakmice pogotov protiv Juvea.. Matice je bio jedan od najboljih veznih kod Mourinja i mislim da Mou zna dta radi kad je zahtjevo matica. Dajte ljudi Monako je jedna prica i sasvim druga liga...Celzi je drugi tim i igra jacu ligu i pritisak je veci na igrace...citao sam negdje jos kod Moratinog transfera da je Mou stopiro to zeli provjerene igrace u PL zbog toga je Lukaku tu kao i Matic nije zelio da se kocka igrao je na sigurno i kupio igrace koji su u engleskoj godinama. Mislim da je Junajted dobro uradio uz Hereru , Pogbu i Matica imat cemo vrstinu na sredini i igrace koji znaju dati pas i stati na loptu. Navijaci Celzija ne zurite previse Matic je provjeren igrac u naj zahtjevnijoj ligi a Bakajoko i Morata moraju se dokazati ili ce biti igraci ili naj skuplji promasaji.

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 31.07.2017
00:47

Mislim da prodaja Matica je uspjeh sa jedne strane a neuspjeh ce biti sa druge.Uspjeh je jer je u godinama vec ima 29 a dobijamo ogroman novac .Dalje njegova cjena i kvalitet u tridesetim za par godina ce vec drasticno da opada .Neusjeh ce biti ako Celzi ne ulozi tih 50 miliona u nekog vezistu jer sa Bakayokom,Kanteom i Fabregasom se ne moze izgurati sezona na svim frontovima pogotovo ako krenu povrede.Ocekujem i nadam se da ce Konte pametno utrositi tih 50 miliona, ja bi vise volio da to bude kreativni neki veznjak a ne defanzivni .Imamo Kantea i Bakayoka koji su defanzivni vezni dok Cesc je ofanzivni i centralni po potrebi .Misljenja sam da bi nam vise godila kupovina kreativnijeg veznog tipa Verrati ili neko slican njemu nego defanzivnog veznog jer Kante i Bakayoko su nam taman.

avatar
Saša MKD
Monday, 31.07.2017
00:20

Ali što su dobri ovi navijači plastike, Njihov klub toliko ''veliki'' da o njemu zaluta po neka vest pa moraju na svakoj vesti o Junajtedu da se jave. Pa još ako se pomene Murinjo (kojeg nikako ne mogu da prebole) prvi su za komentar. Od srca im želim da im klub stvarno postane velikan o kome se mnogo piše, pa da ne moraju da idu na tuđe vesti, a ujedno tako će izlečiti i komplekse koje im je nabio Junajted.

avatar
Sh
Sunday, 30.07.2017
23:58

Srecno Nemanja!

avatar
Berba9
Sunday, 30.07.2017
21:50

Sramota, ova malo bolja verzija felainija za 50m...

avatar
Hajduk United
Sunday, 30.07.2017
21:45

Ako vi tako o svom zemljaku pišete (čast iznimkama),što bi onda čovik triba reć...bia je dobar murinju u chelseu ...i vama svima tada,nada se murinjo da će opet bit tako...

avatar
Golzalo Higuain
Monday, 31.07.2017
03:27

istina se pisat mora!!!

avatar
Hajduk United
Monday, 31.07.2017
16:51

Dobro,želim samo reći da nije dno dna...ima svoje kvalitete

avatar
sasha mufc
Sunday, 30.07.2017
21:39

pare vise nemaju nikakav znacaj i ne treba raspravljati o cijenama igraca... dobar posao za junajted i apsolutna greska celzija

avatar
The KING(visionary)
Sunday, 30.07.2017
20:36

Celzi je izveo Remek-delo,prodali su Matica od 29.god skuplje nego sto su platili Bakajoka,Matic je ispod nivoa kojeg je bio istrosen stoga je prodat,Murinjo je sateran u cosak pa se zaleteo,ovo je ista prica kao sa Svajnstajgerom i podvalom Bajerna....Matic da je na vrhunskom nivou kojem je bio onu sezonu-ipo nikad ne bi bio prodan to i navijaci Junajteda znaju stoga su zabrinuto zbog ovog transfera,u zadnje dve sezone postao znatno spor,pasivan,krut to svaki neutralni ljubitelj fudbala je uvideo....

avatar
Маркус19
Sunday, 30.07.2017
23:46

За коментар доле: Немој да се просипаш тако, за два-три месеца ћете кукати за Матићем, кад будете видели које је дрво Бакајојо

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 31.07.2017
00:35

Prodali su Matica koji je u ozbiljinim godinama i cjena ce mu u tridesetim padati kao i kvalitet. Sve je to tacno ali sta cemo mi samo Fabregas,Kante i Bakayoko su od veznjaka nam u timu. Ako ne dovedemo za ove pare dobre sto cemo dobiti Matica nekog superstara na toj poziciji onda cu smatrat da je Celzi otisao korak unazad sa prodajom Matica. Nama trebaju 4 veznjaka da bi mogi izgurati sezonu znaci pare od prodaje se moraju potrositi na top igraca .Pisu Renato Sancez pozajmica nista to .Celzi ne razigrava tudje igrace jedino ako ce ga Bayern pustit sa pravom otkupa na kraju pozajmice.

avatar
West London
Sunday, 30.07.2017
20:13

Sretno Nemanja u nastavku karijere,Hvala na svemu,gol protiv Tottenhama ću vječno pamtiti # CFC KTBFFH

avatar
[PL]MUTD
Sunday, 30.07.2017
20:01

ovo su velike, srecne vesti iz vise razloga i u vise smerova. za navijace, klub, igrace. zakljucak je sledeci: dobijamo fudbalera koji zna da stane na loptu, a nije los u defanzivi. fudbalera koji ce rasteretiti Pogbu i na takav nacin pribliziti golu. sjajna vest. :) nadam se prodaji Felainija i dovodjenju onog mladog igraca sredine terena iz Anderlehta cini mi se.

avatar
The KING(visionary)
Monday, 31.07.2017
03:10

Tvoje tumacenje i pogled na Matica je potpuno pogresan,da je ovo Matic iz sezone 2014/15 on bi apsolutno odradio posao perfektan za Pogbu,kao sto je uradio za Fabregasa,pogledaj Maticu statistiku u zadnje dve sezone u svemu je opao,pritom je postao jako spor,krut u igri,nema ovde grama hejta,Matic da je na vrhunskom nivou i sam znas da nikad ne bi bio prodan,ja na Matica gledam kao na Svajnstajgera,istrosen igrac na kojeg se junajted upecao....

avatar
NikkiCFC
Monday, 31.07.2017
17:17

Vi imate daleko ozbiljni skauting? Decko mi kad smo dovodili Lukakua, De Brujna, Salaha za male pare vi niste znali ko su oni. To su danas tri najskuplja igraca u istoriji nasa tri glavna konkurenta. Oni nisu u Celsiju zato sto ih je Murinjo oterao.

avatar
[PL]MUTD
Monday, 31.07.2017
16:59

iz komentara u komentar dokazujes da je samo tvoje tumacenje kako vesti tako i komentara drugih pogresno. :) zar mislis da bi Junajted za istrosenog igraca dao 50 miliona eura? nije Junajted Celsi da se razbacuje sa novcem. imamo daleko ozbiljniji skauting tim koji jasno zna sta radi. ne znam da li pratis vesti, ali konstantno te demantuju. Matica je Celsi prodao da bi otvorio mesto za Sanceza ili nekog drugog mladjeg igraca. ako su to stvarno planirali, svaka im cast. jednom i oni da odrade posao kako treba. nabacali ste se para na napadace i igrace sredine terena. veliki Junajted sigurno zna sta radi, ne sumnjam. nije svaciji skauting tim random kao Celsijev.

avatar
pre svega SRBIJA!!
Sunday, 30.07.2017
19:58

Jedno sam siguran da ce ih ovo kostati titule

avatar
devoto
Sunday, 30.07.2017
19:45

140 miliona funti da bi Pogba mogao da igra!? 90 za njega samog i 50 za Matića da ga 'oslobodi' da krene napred! #FreePogba

avatar
Маркус19
Sunday, 30.07.2017
20:41

Претпостављам да си навијач пластике зване челси, односно, преведено, трули хејтер Јунајтеда?

avatar
devoto
Tuesday, 01.08.2017
15:07

Nema tog kluba koga danas možeš nazvati plastikom Pogledaj ko troši najviše, ima lista, nije ih teško naći, ali nisu ni to bitni, validni podaci. Hejter nisam, ali svakako sam truo :), jer sam jedna od onih generacija koja je uredno štedela lovu da bi išla i gledala Svetsko Prvenstvo u fudbalu. Volim fudbal i tu nema 'hejtovanja' reći ču ti da sam negde kasnih osamdesetih slučajno otišao na White Hart Lane , tekma Tott vs Chelsea, bio je to neki FA Cup, a otišao sam u London radi nekih koncerata. Par redova ispod mene je sedeo Joe Strummer iz benda The Clash, a malo dalje prepozao sam Paul Wellera. Nadam se da si čuo za njih, tj bendove čiji su članovi bili i kroz svoje pesme i stavove krojili mišljenje tadašnje omladine, ne samo britanske, naravno. Tako sam zavoleo Chelsea, jer su gore navedeni navijači. Nikada mi na pamet nije palo da je neki klub 'plastičan' , jer kada jednom, ali samo jednom odeš na stadion / a posebno osamdesetih/ i vidiš osetiš tu strast shvatiš da tu nema plastike, ni u prvoj, ni u bilo kojoj britanskoj ligi, Tamo se živi, diše fudbal i rokenrol, naravno, tamo je to , kako bi ti kazao - folklor - u najpozitivnijem smisliu reči, naravno, Veliki pozdrav tebi, kao i svakome ovde ko sa strašću prati fudbal, britanski posebno. čini se da jedino još u Premijer Ligi možemo da uživamo u momentima da npr Lester može da osvoji titulu i da je sve u redu, da je sve kako treba. Pozz.

avatar
Golzalo Higuain
Sunday, 30.07.2017
19:36

uh kako san presretan sto nije dosao u Juventus uhhh ne mogu vam opisati nikako. Ne znam šta Murinjo vidi u njemu jer je prosječan, nije svjetska klasa poput Matuidija ili Kantea. Izgleda je Murinjo srbin hahahha hajmo sad lupajte minuse, moram ih bar 30 dobit, hajmo patriote hahaha

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Sunday, 30.07.2017
20:14

Onda nisi nikad gledao kako je igrao za benfiku i chelsea u prvoj sezoni, matic je svetska klasa i nisu ga djaba zvali pauk

avatar
Golzalo Higuain
Monday, 31.07.2017
03:30

matić je najveća ljudina mozda na balkanu, al ne mogu ja zbog.tog da vicem da je klasa od veznjaka. Stvarno ga volim al be mogu ha ya

avatar
Eric Bailly
Sunday, 30.07.2017
19:33

Transfer iznosi 40 miliona funti.

avatar
Маркус19
Sunday, 30.07.2017
20:40

Управо тако. Уз бонусе би требало да нарасте на 45 милиона фунти, што је око 55 милиона евра. Цифра од 60 милиона евра је превара

avatar
CR7
Sunday, 30.07.2017
19:26

Mogli su uzeti Matuidija koji je nijansu bolji ali je stariji godinu dana al zato je duplo jeftiniji

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 30.07.2017
21:59

Bilo bi to previše afrička ekipa, mora neki belac da bude u prvih 11

avatar
Martial11
Sunday, 30.07.2017
19:23

Sjajan dodatak koji dosta fali Unitedu, odbrana ce sada dosta bit sigurnija. Chelsea je izvukao dobre pare, ali ipak i mi smo dobili odličnog igrača

avatar
hazardinho
Sunday, 30.07.2017
22:11

Realan komentar, sve tacno...

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 30.07.2017
19:18

Roman je izvukao svoju punu cenu no...Konačno imamo tog klasičnog zadnjeg veznog. Voleo bih da se obistini piskaranje oko onog iz Anderlekta koji bi prodajom Felainija faktički upao u njegovo mesto i time imali 2 zadnja vezna. Jedan u zrelim godinama a drugi kome vreme dolazi. Kerika namerno nisam pominjao jer svi znamo da igra zadnju sezonu i neko je ko će pripomoći svojim znanjem i iskustvom.

avatar
Sunday, 30.07.2017
19:35

Kome vreme dolazi? Fosu mensi? Dolazilo bi mu kad bi ga murinji igrao ma toj poziciji, a ne da ga gura kao zamenu valensiji

avatar
Matic 21
Sunday, 30.07.2017
19:13

iskreno voleo bih da je ostao, odlican je on, al moro je neko da ode celzi je ostao sa 3 veznjaka iste karakteristike i fabregasom koji ruku na srce nije za prvu postavu , jednostavno svaki jaci vezni red pojede fabregasa, tako da celzi mora da dovede nekog cm

avatar
Carina_11303
Sunday, 30.07.2017
19:12

50 evra plus bonusi, da naraste na 60. Jedna kisna glista manje. Još Kosta i u timu će ostati oni koji su normalni i borci.

avatar
Маркус19
Sunday, 30.07.2017
19:29

Глиста... Е мој будаче, правићете га од блата следеће сезоне.... Бакајоко ахаххахаха

avatar
The KING(visionary)
Sunday, 30.07.2017
20:27

Uzeli ste istrosenu robu,zabravo prodao vam tata Roman skuplje Matica,nego sto je platio Bakajoka koji je za Matica bukvalno novi Ture..

avatar
chaki
Sunday, 30.07.2017
19:32

Ala ti lupas, pa ako Matic nije normalan i borac neznam ko je...

avatar
sasha mufc
Sunday, 30.07.2017
19:12

celzi je odigrao protiv sebe

avatar
Junajted 1
Sunday, 30.07.2017
19:04

Pogba ce biti najvece pojacanje ove sezone jer ce igrati ofanzivnije kako i treba da igra

avatar
yboyka525
Sunday, 30.07.2017
19:03

Bice mrtva trka izmedju mancesterskih klubova za titulu,siti neprikosnoveno najbolji tim ima,ali videcemo...Totenhem ce dovesti jednog ili dva ekstra igraca i bice treci,liverpul verovatno cetvrti,arsenal i everton ce se do kraja boriti za peto mesto mada moguce da neko od njih uhvati voz za LS,sedmi vest hem,i celsi-u ostaje osmo mesto ako azar i vilian budu odlicni,ako eventualno eksplodiraju mozda doguraju do petog-sestog... Ali nema muke za romana,moze ovima sto mu je doveo konte tipa bakajoko,alonso,ridiger,mozes,da okaci plugove na ledja da izoru teren,a tu su fabregas,morata,kejhil i slicni da sade krompir. Eto resenja

avatar
_mladen_
Sunday, 30.07.2017
19:34

Ovo sam citao pre pocetka prosle sezone. Nesto ne videh tu titulu u Mancesteru.

avatar
yboyka525
Sunday, 30.07.2017
20:31

Da ti kazem iskreno,utd volim jos od vidica,celsi volim zbog brata romana jos pojedinaca iz proslosti,liverpul gotivim jednostavno zbog harizme,siti ne podnosim,arsenal mi je gadan.... dakle nisam navijac ni jednog kluba,ali je celsi presmesan,nikad gori,siti nikad jaci,utd daleko od babaroge ali pocinju da lice na tim,arsenal ko arsenal nit smrdi nit mirise,totenhem vrlo vrlo korektan,everton i vest hem mozeda iznenade i to je to

avatar
chaki
Sunday, 30.07.2017
19:34

Ne volim celzi ali sta ti pricas covece, kako je uzeo onda proslo prvenstvo?

avatar
Mangus
Sunday, 30.07.2017
18:58

Sredina koju cine pogba, erera i matic ne moze biti zanemarena. Inace, pise 50 miliona funti, što je vise od 50 mil evra

avatar
ANDY_COLE#18
Sunday, 30.07.2017
18:49

Sjajno. Možda se moglo naći bolje rešenje, gledano godine ali nema veze. Top igrač, s njim će Pogba igrati bliže golu i dobiti veću slobodu, što je najbitnije odbrana će dobiti na snazi jer nije isto kad ispred imate panja Felainija i Matića . Čelziju svaka čast jer su prema navodima odobrili transfer iz zahvalnosti prema Nemanji za sve što je uradio u klubu. Kapa dole. Ako pokaže 50% svega što je pokazao slavni imenjak ja sam zadovoljan. Sad privesti kraju dovođenje bekova i da vidmo na čemu smo.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 30.07.2017
19:23

Uh tu smo loši. Desna strana i ajde nekako, Valensija postao top desni bek koji deluje da će gurati dugo kao Zaneti. Tu je Fosu Mensah koji je lepo pokrivao kod Van Gala i Darmijan i ako mi deluje da će ga Murinjo prodatí ali leva strana katastrofa. Tu smo baš loši

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 30.07.2017
22:19

Leva strana uzas,Blind i Darmijan su dosta losi.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Sunday, 30.07.2017
20:17

Sretno dobili ste jako dobrog igraca a ovi neki sto ga pljuju neznaju da cene igraca poput matica jer nema ime i nema jakog menadjera

avatar
ANDY_COLE#18
Sunday, 30.07.2017
20:03

Orije za desnog beka. Nek da Blinda, Darmiana kao bonus za lijevog, koga dovesti to je pitanje. Gaja mi je neka soldina opcija plus bi prihvatili razmenu one dvojice i 4 5 miliona.

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 30.07.2017
18:45

Srecno . Sandro , sanches i krilo i to je to.

avatar
Milan Petrovic1
Sunday, 30.07.2017
18:47
avatar
Emperador(2018)
Sunday, 30.07.2017
22:07

Sandro sanches i Zaha

avatar
Nator
Sunday, 30.07.2017
18:57

Samo sanjaj, mada treba da se covek nada :)nPa nije sandro lud da predje sa konja na magarca.

avatar
Маркус19
Sunday, 30.07.2017
18:44

Добићемо одличног играча, што ће аутоматски растеретити Погбу. Ово су одличне новости!!!

avatar
devoto
Sunday, 30.07.2017
19:40

Vidim da je krenula akcija #FreePogba, da? Pa šta je Herera radio prošle sezone? Sada je taj vezni red : Matic, Herrera, Pogba £170m), a npr. Kroos, Modric, Casemiro, Isco, Kovacic, Ceballos, Asensio (£135m) #FreePogba, cena : sitnica . Halo Bing, kako brat? #AlanFord

avatar
RHawtin
Sunday, 30.07.2017
22:02

Sreca pa nisu njegove ili tvoje pare.

avatar
Маркус19
Sunday, 30.07.2017
20:33

Шта желиш да кажеш???

avatar
MANUTD
Sunday, 30.07.2017
20:18

Pa i jeste sitnica za najbogatiji klub na svetu.