Matić na čekanju, ovo je redosled poteza!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 28.06.2017.
10:05
Izvor: Sportske.net

Srbin mora da čeka, ali je rasplet blizu...

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Nema dileme, iz više izvora je potvrđeno da je Murinjo odlučio da dovede Matića, i da Čelsi nema ništa protiv.

Kako smo i rekli, poznata je i visina transfera i plata koju bi imao Srbin, ali mora da sačeka.

Naime, Čelsi prvo želi da završi posao oko Bakajoka, mladi fudbaler Monaka je blizu, on je svoje uslove dogovorio, ali klubovi još nisu, "Kneževi" traže 50 miliona evra za svoj biser, "Plavci" nude pet manje.

U međuvremenu je i Roman Abramovič dao befel za ove operacije, Čelsi će duplo zaraditi na Matićevom transferu, a Konte bi posle ovoga mogao da se okrene sledećim metama, Lukaku je prva.



Ovih dana se pojavilo i da je Matić bio tek treća opcija Murinja za vezni red, iza Naingolana i Dajera, ali su te prve dve mete bile nerealne, Belgijanac neće iz Rima, a Totenhem ne pomišlja da proda engleskog reprezentativca.



Bilo kako bilo, transfer bi trebalo da bude gotov za nekoliko dana, posle čega će Matić i zvanično postati najskuplji i najplaćeniji Srbin u istoriji fudbala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 28.06.2017
17:30

Sa Bakayokom i Kanteom sredina ce biti itekako brza trkacki,snazna, to nama treba .Matic kada je na sredini sve ide sporo i tromo iako je naravno sjajan u defanzivi .Ono sto mi se nije nikad isto svidjalo kod Matica je ta lijeva noga tacno svako zna kako ce primiti loptu i sta ce uraditi jer je samo lijevak a desnom nikad nije igrao .I na sutu ga uvjek procitaju tako da u vecini slucajeva cuva loptu ili doda najblizem .Bakayoko je eksplozivni brzi cak ima bolju i tehniku desnjak je i zna da pogodi iz daljine vise nego Matic, gledao sam klipove Bakayoko iz Monaca i ono sto sam vidio da je vrhunski fudbaler .Mora se mislit i na buducnost Bakayoko je dosta mladji od Matica i ako ovako nastavi Bakayoko ce biti novi Yaya Ture ako ne i bolji.

avatar
tony zahirovic1234
Friday, 30.06.2017
01:37

Hahaha bolji nikad u zivotu, nikad ali nikad. Bakayoko ima svoje kvalitete, ali realno Ture je unikat da se ne lazemo... :D

avatar
tony zahirovic1234
Friday, 30.06.2017
18:16

Zivii bilii pa vidjeli brate... :D

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 30.06.2017
16:59

Ture jeste unikat jer ga niko dosad nije stigao niti se pojavio igrac slican njemu do sad .Ne kazem da je Bakayoko sad na nivou Yaya Turea ali ako bude radio na sebi i usavrsavao se itekako ce biti slican njemu mozda cak i bolji ,ali naravno samo ako bude radio na sebi i iskoristio sve karakteristike koje posjeduje .Realno jedino Bakayoko danas lici na Yaya Turea i postoje velike sanse da postane njegov nasljednik kada Ture ode u penziju.

avatar
West London
Wednesday, 28.06.2017
15:19

Matić je bolji od sviju,samo ne od Radje,sad šta je tu trzavica za prijelaz,ako je taj De Roon on stvarno,bolje je Mourinhou da ne dovodi nikoga ako će njega dovesti

avatar
Jovan Petrovic_fb
Wednesday, 05.07.2017
09:53

Matic i Radja nisu isti tip igraca, dok Dayer i Matic svakako jesu, svako ko iole prati fudbal to zna. Matic i Dayer su zadnji, dok je Radja centralni vezni.

avatar
Neumoljivi Skols
Wednesday, 28.06.2017
12:53

Sanse su 50:50 sto se mene tice moze jos jedan Nemanja na Teatru!

avatar
The KING(visionary)
Wednesday, 28.06.2017
12:28

Jako mnogo je navijaca Junajteda protiv Maticevog dolaska,uglavnom svi komentarisu samo jedno da je spor i dosadan za gledanje...

avatar
Jovan Petrovic_fb
Wednesday, 05.07.2017
09:54

Grese i jednu i drugi. Junajtedu je potrebniji Bakayoko, a Celziju Matic.

avatar
Wednesday, 28.06.2017
11:35

Питам се само одакле узимате те дезинформације? Одличан сте портал, немојте да верујете порталима попут Сана, Дејли мејла и сличним. Матић никако није Жозеова трећа опција, већ прва. Прича за Наинголана није ни тачна, Дајер јесте жеља Муриња, али од тога нема ништа. Матић је први пик и тај трансфер ће бити озваничен до краја ове недеље.

avatar
Martial11
Wednesday, 28.06.2017
11:06

Matic ako dodje, uvjeren sam da ce biti pun pogodak.

avatar
Wednesday, 28.06.2017
14:18

Немојмо сумњати да долази. Долази сигурно брате

avatar
mrancic
Wednesday, 28.06.2017
10:23

Treća opcija?Možda najrealniji izveštaj do sada.Bolji od Dajera,slabiji od Naijgolana.Jedno je sigurno:nije dugorčno rešenje i Junajted će ponovo sporo da igra.Jedno je sigurno,slabijim igrama i plasmanima, igrači nerado, sem za veliku lovu idu u Junajted i Liverpul a zbog Vengera u Arsenal.Prelazni rok najbolje će obaviti Siti i Čelzi.Poketino greši ako misli da će bez dobrih pojačanja biti opet u samom vrhu.Sa najavljenim pojačanjima plašim se da će Junajted opet imati najslabiji napad i najbolju odbranu.

avatar
Zeljko GGMU<3
Wednesday, 28.06.2017
10:53

Sa Maticem,Hererom i Pogbom na sredini ne verujem da ce biti spora igra. Ispred Mikitarijan,Martial u spicu Rasford(neko novi). Desni bek Valencia vrlo ofanzivan i ocekujem da ce Shaw dobiti poslednju sansu i da ce je iskoristiti takodje ofanizvan. Sve igraci koji teze ka napred. Jedini Matic defanzivac ali i on izuzetno jak na lopti.

avatar
Zeljko GGMU<3
Wednesday, 28.06.2017
13:07

Martial je u prvoj sezoni bio odlican na levom krilu pa je u drugoj stao. Zna da odigra odlicno na krilu ali ja mislim da kada bi igra klasicnog spica da bi bio mnogo bolji. Rasforda uglavnom guraju na krilo a on to nije. Kada god je igrao klasicnog spica uglavnom je postigao gol ili odigrao fenomenalno. Sad ja mislim da ce doci spic i jedno krilo u ovom prelaznom roku i uz neko kombinovanje svih tih igraca bice to opasan napad.

avatar
mrancic
Wednesday, 28.06.2017
11:38

Odbrana dobra,sredina dobra ali davi loptu i ako je ovo sastav napada koji si ti naveo moram te podsetiti da su ukupno dali oko 15 golova.Ako računaš na dva napadača (Rašford,Lingard) ja bih voleo da me naredne sezone tvoje predviđanje demantuje.Ili odgovori mi kakav je to špic koji beži na krilo,izvodi kornere i ne igra glavom.Ja mislim da je Junajted u problemu ako ne nađe dva napadača koji daju golove.Pozdrav!

avatar
Ole Gunar Solšer
Wednesday, 28.06.2017
10:19

Matic je bolji od Dajera.

avatar
Realan tip
Wednesday, 28.06.2017
20:34