Marsej našao pojačanje u Kruševcu!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.12.2014.
11:07
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Jedan od najboljih fudbalera kruševačkog Napretka nalazi se vrlo blizu angažmana u Francuskoj. Realizacija posla već na zimu?

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

U pitanju je Nikola Trujić, levokrilni napadač Napretka, fudbaler koji je svojevremeno bio i nada beogradskog Partizana, ali u Humskoj nije uspeo da se izbori za pravu priliku.

Zato je u Napretku već dve sezone jedan od najboljih pojedinaca i njegove partije nisu ostale nezapažene ni na zapadu Evrope.

Naime, čelnici francuskog Marseja su ozbiljno zainteresovani za njegove usluge, žele da ga angažuju već na zimu, a tu informaciju je i sam Trujić potvrdio u izjavi ''Novostima''.

''Predstavnici Marseja će doći u nedelju, na našu utakmicu protiv Rada, a posle toga treba da obavimo i završne dogovore oko prelaska. Imam ugovor sa Napretkom do 2016, ali nadam se da će dva kluba postići dogovor i da neće biti problema oko realizacije transfera'', istakao je Trujić.

Nikola Trujić ima 22 godine, a bio je član i naše omladinske reprezantacije. Podsetimo, prošlog leta je i mladi napadač Jagodine Aleksandar Pešić prešao u Tuluz, gde se odlično snašao, izborio se za status standardnog prvotimca, a i njegovi golovi su sve češći. Sigurno bi njegov primer bio pravi putokaz i za Trujića, naravno, ukoliko do tog transfera dođe ove zime.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
baldekeita
Saturday, 06.12.2014
12:32

Cestitke,sramota da nije mogao da dobije sansu u Partizanu,a svi znamo ko nam je sve igrao na krilu prethodnih godina...

avatar
padrino992
Saturday, 06.12.2014
19:29

Na cemu cestitke molim te,da li si gledao njegove igre u Napretku,daleko je on od Francuske.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Sunday, 07.12.2014
12:51

Balde, sta se prica u Partizanu, ko ce biti novi predsednik? :-)