"Markecov" dan!

Autor: Boris Jovanović
subota 12.07.2014.
10:07
Izvor: Sportske.net

Lazar Marković sa bratom Filipom i agentom Santosom otputovao jutros u Englesku. Tokom vikenda proći će lekarske preglede i potpisati za slavni Liverpul!

twitter
twitter

Povezane vesti

Fotografija koju vidite se jutros raširila društvenim mrežama, odmor je završen, Lazar Marković putuje u Englesku. Praktično je sve dogovoreno, proći će danas i sutra lekarske preglede i postati novi igrač Liverpula.

Suma je oko 25 miliona evra, plus bonusi, Benfika koja ima 50% ugovora je bila odskočna daska u prethodne dve sezone. Marković je mnogo napredovao od odlaska iz Partizana, ovo je njegova šansa karijere.

U Liverpulu će dobiti priliku da igra, već je jasno da Brendan Rodžers planira da oformi trio Sterling-Marković-Staridž.

Juče je Luis Suarez napustio klub, stiče se utisak da Redsi nisu previše zabrinuti za budućnost, veliki novac koji su zaradili im je omogućio renoviranje tima.

"Liverpul je veći od pojedinca, verujem da će tim biti još jači naredne sezone", rekao je menadžer Liverpula.

Osim Markovića, Čana, Lalane, Rikija Lamberta on planira da ojača odbranu, dovođenjem levog beka i štopera, to su dva osetljiva mesta, šampionat počinje za mesec dana i dovoljno je vremena da nađe rešenje.

Da se vratimo malo Markoviću. On je drugi srpski igrač koji u roku od šest meseci stiže kao velika zvezda u najjaču ligu sveta. Transfer je sličan Matićevom, oko 25 miliona evra, pa je na toj listi pretekao Kolarova koji je svojevremeno za 18 miliona stigao iz Lacija u Mančester Siti.

I dalje je na prvom mestu Savo Milošević, koga je Parma Saragosi platila blizu 30 miliona evra.

Sada "Markec" deli drugu poziciju sa Matićem, slede Kolarov, Darko Kovačević (Sosijedad-Juventus), Matija Nastasić...

"Markec", srećno!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke