"Marka" objavila, De Hea je novi "Galaktikos"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 31.08.2015.
16:41
Izvor: Sportske.net

List koji je na neki način "zvanično" glasilo Real Madrida pre par trenutaka objavio da je postignut dogovor!

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Pre par minuta je "Marka" objavila da su se klubovi dogovorili, Junajted je spustio cenu i De Hea će se za sumu između 30 i 35 miliona evra preseliti u Real.

Navodno je dogovor postignut tokom prepodneva, a ostalo je još da se vidi hoće li Navas u suprotnom smeru. Taj proces je razdvojen od ovog prvog transfera i Kostarikanac će verovatno želeti da napusti klub kako bi branio.

Da li će otići na "Old Traford" gde bi se borio sa Romerom, ili u neki drugi klub, videćemo večeras.

Procenjuje se da Junajted nije imao izbora, jednostavno De Hea bi bio na klupi i mada je Van Gal tvrdoglav, u klubu je pobedio razum. Ovo je bila prilika da uzmu solidan novac, više od 30 miliona za fudbalera kome ističe ugovor narednog leta. Uz to, Romero se pokazao kao solidan golman, a videćemo, možda ga upare sa Navasom.

Real je dobio što je želeo, iako su podsetimo Tonija Krosa u sličnoj situaciji platili desetak miliona manje...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Monday, 31.08.2015
17:16

Е коначно да се и то заврши. Једна од најдосаднијих трансфер сага у овом прелазном року.

avatar
Ander Herrera
Monday, 31.08.2015
17:12

Ovaj Van Gaal stvarno nije normalan. Umjesto da je na pocetku odmah trazio za njeg 20-25mil da ga proda i da odmah nadje adekvatnu zamjenu, ali ne on ga u zadnje sate hoce prodati i ostajemo samo na nedovoljno dobrom Romeru. Pa covjek u Sampdoriji nije mogao biti prvi golman a sad da je u Junajtedu. Polahko propadamo, Boze pomozi ...

avatar
giggsy the master
Monday, 31.08.2015
20:10

U suprotnom smeru ide navas bajo moj

avatar
Eccentric
Monday, 31.08.2015
17:11

Junajted panicno kupuje?!,NE,Junajted kupuje izuzetno pametno a bogami isto tako i pametno prodaje.Sa prodajom Cicarita Junajted je u plusu oko 20m eura.Svi pricaju da Junajted samo kupuje igrace a ne znaju da je do sada preko 20 igraca napustilo za skoro 2 i po godine od koje kompletno cela odbrana,sredina i izuzev Runija ceo napad.Junajted gradi nov tim i to sa igracima koji imaju veliki potencijal i nekoliko iz stare garde od koje mogu da uce.Za ostale timove ne znam ali za Junajteda sam u neku ruku kompetentan zato sto pratim i navijam za isti vise od 2 i po decenije i vjerujte ono sto sada radi Junajted nije nista drugacije no sto se i prethodno radilo,mora nekji dan da napisem kako je Ferguson poceo da ljudi shvate da se i danas nista razlicito ne radi samo sto tada je bilo 2 m funti,danas 20,30,40m funti.U Junjatedu se nista ne radi na ura,sve je planski,vjerujte da je ovaj Martial skautiran vise od godinu dana:Other teams were planning to sign Anthony Martial next summer, so United signed him now.(MEN).Louis van Gaal has been scouting Anthony Martial for a year. [men] i tako dalje.Lingart,Martijal,Pereira,Depay,Wilson ,Januzaj sve igraci po oko 20g,Darmijan,Mata,Herera,Smoling,Roho,S najderlin,Blind,Jones,Felaini 25-27g,Valensija,Jang,Runi,Svajni29-31g,ako ovo nije izbalansiran i dobar tim onda?!.I da LVG ne uspije ostaje dobar tim zato navijaci Junajteda bez otrovne strelice,nije sve crno belo.

avatar
Misosesic
Tuesday, 01.09.2015
06:12

Nema sta sad kad procitas pocetak svog komentara sigurno se grizes za jezik posto je Marsijal kostao 80 miliona evra a Degea ode dzabe.Pametno?

avatar
Eccentric
Tuesday, 01.09.2015
16:17

Ovo nije moj km kopirao sam ne mogu ja da pratim utd dve ipo decenije kad imam 20 godina. Martial je igracina

avatar
Стефан Б.
Monday, 31.08.2015
17:02

Vrh, molim Real da pošalju Navasa ovamo,Romero je novi lord.

avatar
giggsy the master
Monday, 31.08.2015
20:12

Iz tvojih usta u božje uši.