Marez ne mrda nikuda!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 21.12.2015.
19:38
Izvor: Beta

Agent sjajnog Alžirca istakao da njegov štićenik sigurno neće otići iz Lestera ove zime.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Rijad Marez igra fantastično ove sezone, do sada je u 16 prvenstvenih utakmica postigao 13 golova i treći je strelac lige. Za njega su zainteresovani brojni klubovi, među kojima Čelsi i Mančester Junajted.

Posle 17 odigranih kola Lester je prvi na tabeli Premijer lige sa pet bodova više od drugoplasiranog Arsenala, koji ima utakmicu manje.

"Mislim da će Marez ostati u januaru. Ne mislim da će ga Lester prodati, a on je koncentrisan da odigra dobro za klub", rekao je Bengugam, agent 24-godišnjeg fudbalera za Skaj Sports.

'Lisice' će 26. decembra, drugog dana Božića po gregorijanskom kalendaru, na "Boksing dej", igrati protiv Liverpula na Enfildu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Tuesday, 22.12.2015
00:16

Па што да иде кад су први на табели. Ја бих лично волео да Лестер неким чудом освоји титулу јер момци сваки меч остављају срце на терену и сваком правом фану би било пуно срце кад би се то десило. Јер, то би био најбољи доказ да мали клубови још могу да направе велики успех јер немају пара да дају 100 милиона евра за једног играча. Као, нпр. Реал Мадрид.

avatar
AxweII
Monday, 21.12.2015
21:23

Logicno. Nema razloga da napusta Lester ove zime pogotovo kada se nalaze na prvoj poziciji na tabeli. Na ljeto ce sigurno otici al na zimu nema sanse.

avatar
ManchesterUnited
Tuesday, 22.12.2015
00:15

Mozda nece ni na leto ako Lester udje u LS. Ako Junajted i Liverpul ovako nastave Lester nece biti ispod treceg mesta :)

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Tuesday, 22.12.2015
20:01

Lester ne ovisi o Junajtedu ili Liverpulu. Mnogo bolji su tim od njih.

avatar
Paolo Maldini
Monday, 21.12.2015
21:23

Lester ne smije prodati ni jednog igraca koji nesto znaci za njihovu igru.Jer sad postoje realne sanse da zavrse u top 4. Sto bi donijelo mnogo vise od tih 40 milijona 1dobijaju novac od lige .2 tu je novac od ucesca u LS pa to vuce nove sponzore i jace ugovore.A i na kraju mogu ga prodati na ljeto kad mogu uvuc vise klubova u borbu za njego potpis i izvuci jos vise novca.Jos zelim da kazem da Lester vidim u top 4 pod uslovom da odrade fin prelazni rok da dovedu igrace koji ce biti konkuretni za prvih 11 i koji ce omoguciti rotaciju.Mogli bi potraziti iskusne igrace klase od igraca a ima ih mnogo ka npr. Drogba ili Pirlo (pozajmica)koji bi dali novu dimenziju njihovoj igri i donijeli bi smirenost i iskustvo.Zelim da naglasim ako Lester napravi dobar prelazni rok i izdrzi pakleni ritam koji slijedi i ako jos uzmemo u obzir da njihovi rilvali na proljece igraju LS i LE,... Nzm mirise mi na titulu.

avatar
NIKE
Monday, 21.12.2015
21:07

Iskreno ako bude birao - bolje da izabere United, jer pored Azara i Wiliana, će teže doći do minutaže, nego pored Depaya i Lingarda. A momak je inače paklen igrač, legao bi svakoj ekipi.

avatar
Azpi
Tuesday, 22.12.2015
03:08

Pored ovakvog Azara bi I ja imao minutazu,a tek on..Ali nema sanse da napusti Lester u januaru.Ipak,videcemo u par narednih utakmica kakav ce Azar biti,moguce da je samo bojkotovao Zozea..