"Manćio" - Neće Vidića, trojica Srba na meti!

Autor: Boris Jovanović
sreda 24.12.2014.
10:15
Izvor: Sportske.net

Inter će biti agresivan u januarskom prelaznom roku, nemački napadač je na korak od "Meace", a čak trojica naših igrača su na meti Roberta Manćinija. Jedna meta realna, za dvojicu je malo nade...

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Prvi posao je završen, kako piše današnji "Korijere delo Sport" Lukaš Podolski je blizu Intera, Manćini će dobiti pojačanje u napadu.

Ali, to nije sve, nekadašnji menadžer Sitija želi potpunu rekonstrukciju. Kako smo i rekli Nemanja Vidić nije u planovima Italijana koji bi na njegovo mesto da dovede Matiju Nastasića.

Kod Manćinija u Sitiju je Nastasić bio standardan, on ga je i doveo iz Fiorentine za ogroman novac. Srbin nema ništa protiv da u januaru stigne na pozajmicu i čini se da pregovori teku u pravom smeru.

Teža situacija je oko Kolarova, Pelegrini ne želi da ga se odrekne, naš fudbaler je potpisao i novi ugovor i čini se da su male šanse da se vrati u Italiju.

Treća želja je Lazar Marković. Inter je "Markeca" želeo da dovede kada je odlazio iz Partizana, ali je Benfika bila brža, doduše iza celog transfera je navodno stajao Čelsi koji je želeo Markovića u to vreme, svi su znali da je Lisabon usputna stanica.

Pre par nedelja su Italijani zatražili Markovića na pozajmicu, ali od tada su se stvari promenile, Marković je proigrao, bio odličan u Liga kupu, ali i šampionatu protiv Arsenala, pa je sada malo verovatno da bi ga Rodžers pustio da proleće provede u Italiji.

Inter bez Srba ne može, ali osim Nastasića, teško je verovati da će druga dvojica ove zime obući crno-plavi dres...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalista
Wednesday, 24.12.2014
11:27

..uvijek mi se svidjala igra Podolskog,po meni mnogo podcijenjen igrac od strane Vengera!
Po pisanju mnogih medija vec je zavrsio sa Interom,cak postoje sanse da cak i zaigra u sledecem kolu :)

avatar
4k4.Dex
Wednesday, 24.12.2014
13:17

E to jeste i meni je Podolski uvek bio odlican spic, onako bas prava rasna spicina. Ne znam sto je Venger pre njega forsirao sve one tuljane ali ajde...

avatar
Capitano
Wednesday, 24.12.2014
13:55

Dobar igrac, ali bolje da su opredelili za nekog mladjeg.