Manćinijeva metla!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 22.06.2015.
09:24
Izvor: Sportske.net

U Inter sledi veliko spremanje, neke će prodati kako bi nadoknadili potrošeno, neki nisu po volji trenera. Kakav je status Srba?

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Inter je krenuo agresivno u prelaznom roku, doveli su Mirandu i Kondogbiju, ali će morati da prodaju igrače zbog finansijskog fer pleja. Kovačić gotovo sigurno ide u Liverpul, a klub će napustiti Guarin ili Ernaneš. Za jednog od njih dvojice Inter će moći da uzme solidan novac, najmanje 15 miliona evra.

Ali šta je sa onima koji nisu po ukusu Manćinija?

Klub će ovog leta napustiti Obi, Andreoli, Krhin, Benasi, Skeloto, Birađi, verovatno i naš Zdravko Kuzmanović.

Ni to nije sve, Žuan Žesus ili Vidić će takođe morati da odu, u stvari veliko je pitanje s obzirom na ugovor, gde će Inter uspeti da proda jednog štopera.

Ni spoljni igrači nisu sigurni, sem Santona. Naime, Dodo, Nagatomo i D'Ambozio se bore za jedno mesto. Brazilac je na dvogodišnjoj pozajmici iz Rome, ali nije baš blistao prošle sezone.

U svakom slučaju, Manćini će potpuno promeniti tim, i iz prošlogodišnje postave samo četiri ili pet igrača su sigurni da će biti starteri, među njima Handanović koji ostaje, i naravno Ikardi.

Nije ovo sve ni što se kupovina tiče, najmanje još trojica ili četvorica igrača će stići u klub, među njima verovatno i Imbula iz Olimpika, kao i Felipe Melo iz Galatasaraja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mr Tixma
Tuesday, 23.06.2015
01:53

Sve nabrojane treba prodati, a Kovačića ako baš 'moraju'. Melo im ne treba, Imbula i Kondogbija bi bili strašan tandem

avatar
rasko
Monday, 22.06.2015
12:44

Kakav Felipe Melo,o njemu se pričalo dok nisu došli Kondogbia i nadam se Imbula. Guarina prodati ostaviti Ernaneša i Kovačića.

avatar
Monday, 22.06.2015
11:34

koju god ekipu uzme on je UPROPASTI,kao i RANIJERI xD

avatar
Bruno Bosnjak
Monday, 22.06.2015
12:59

Ovdje nema šta upropastiti.

avatar
Monday, 22.06.2015
13:58

exexexexe slazem se sa time :D

avatar
BrutalnoIskren#7
Monday, 22.06.2015
10:43

Melo, Kondogbija, Imbula, sve zadnji vezni igraci. Mancini radi istu stvar kao u prvom mandatu na klupi Intera, kupuje sve i svasta a pleja nikako, ako Kovacic ode potreban je kvalitetan plej.

avatar
INTERnacionalista
Monday, 22.06.2015
19:57

..a sta su Kovacic,Ernanes i po potrebi Saciri? Stoperi?

avatar
BrutalnoIskren#7
Tuesday, 23.06.2015
11:20

Svi su izgledi da ce Kovacic i Ernanes da napuste ekipu i ostaje samo Saciri koji za mene nema potencijal da bude organizator igre, na boku je odlican ali kao plej moze da igra jedino kada ej to neophodno.

avatar
Joker96
Monday, 22.06.2015
10:40

Mancini mozda nije vrhunski trener, ali je svakako bolji od svog prethodnika. Macari je uporno forsirao istu formaciju iako nije imao igrace za tako nesto, a u prelaznim rokovima najvece zelje su mu bili igraci koje bi i Sasuolo glatko odbio, bez uvrede za taj klub. Jedan od najvecih pluseva Mancinija je taj sto ume da ubedi kvalitetnog igraca da dodje u Inter. Svaki navijac Intera zna da bismo samo mogli da sanjamo o pojacanjima kao sto su Saciri, Santon, Miranda, Kondogbija da je Macari ostao na klupi. I sto je najbolje, Inter je sasvim dobro prosao u tim transferima, bez ogromnih cifara, osim za Kondogbiju ali nadam se da ce opravdati ulozen novac, jako je mlad i talentovan i moze samo na bolje da ide nadam se. Neka Mancini odradi ovaj prelazni rok po svom ukusu i prodje kompletne pripreme sa timom pa cemo mu onda suditi.

avatar
Monday, 22.06.2015
10:38

Doveli dvojicu, a prodaju skoro 10 igrača. Kakav je to biznis ? Nek' dovedu Vlara za štopera, recimo. Za veznog bio im dobro došao Ilaramendi, mada je on najbliži Liverpulu.

avatar
icardi
Monday, 22.06.2015
10:26

Prodati obija, krhina, ranokiju, andreolija , guarina , skelota,alvareza, nagatomu, kuzmanovića. nDovesti beka i krilnog napadača.. Ja bih volio da to budu Jovetić i filipe Luis...nOstaviti za rotaciju brozovica , Hernanesa, palasija,biabianija vidića , juana, dodoa i d amrosianOvo bi bila ta ekipanHanda nSanton - miranda murilo - filipe Luis nKongobija - Medel n Kovačic nŠaćiri Jovetić n Icardi

avatar
saki
Tuesday, 23.06.2015
00:04

mogao bi inter da ima solidnu ekipu, ako ne prodaju kovacica, za titulu tesko da moze da se bori, ali moze uci u LS...

avatar
Monday, 22.06.2015
10:17

Ne ide kovacic u liverpul.. To je bilo objavljeno jos prosle nedelje.. Al bio bi to dobar vezni red: Can Kovacic i Hendo :)