Manćini želi pojačanja, ali ga muči ''finansijski fer-plej''

Autor: Beta Beta
nedelja 28.12.2014.
01:06
Izvor: Beta

Trener Intera Roberto Mančini rekao je da tokom zimskog prelaznog roka želi da dovede nove fudbalere, ali da njegov klub neće moći na to da potroši mnogo novca zbog pravila o finansijskom fer-pleju.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Manćini je prošlog meseca na klupi Intera zamenio Valtera Macarija, a "plavo-crni" su zimsku pauzu dočekali na 11. mestu na tabeli sa 18 bodova zaostatka za vodećim Juventusom.

Bivši trener Mančester Sitija i Galatasaraja želi da dovede pojačanja, ali uprava ne može da potroši mnogo novca zbog pravila o finansijskom fer-pleju, prema kojem klub ne sme da potroši više novca nego što je zaradio.

"Finansijski fer-plej je veliki problem. Moramo da obavimo dobar posao po pitanju skautinga kako bi bili brži od velikih klubova koji mogu da priušte velike transfere", rekao je Mančini, preneli su italijanski mediji.

"Inter to radi godinama i mislim da moramo da imamo hrabrosti da ulažemo u naše snažne mlade igrače, kakav je Mateo Kovačić. Interu su potrebni bolji igrači na odredjenim pozicijama u timu. Ne znam koliko će to trajati. Inter je počeo sezonu sa odredjenim ambicijama i biće teško doći do Lige šampiona, ali nismo ni daleko", dodao je Manćini.

Italijanski trener nedavno je rekao da bi u klub želeo da dovede fudbalera Čelsija Mohameda Salaha i Ivana Perišića iz Volfsburga. Hrvatski fudbaler rekao je za sajt Gol da želi da ostane u nemačkom klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Sunday, 28.12.2014
02:37

Nije ti Inter Siti, pa da imas para koliko hoces. Sad se pokazi da si dobar trener i od postojecih igraca izvuci maksimum. Ja mislim si katastrofa.