Manćini pravi srpski bedem!

Autor: Miloš Marković
petak 21.11.2014.
12:15
Izvor: Sportske.net

Italijan je rešio da zadrži Vidića bez obzira na užasan start sezone, a želi poslednju liniju tima da pojača još jednim srpskim fudbalerom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Neprilagođen na Macarijevu taktiku, na život u Italiji, Nemanja Vidić je doživeo ogromne kritike na račun svoje igre u tekućoj sezoni.

Iskusni srpski defanzivac se u medijima navodi kao prva žrtva novog trenera, ali italijanski mediji prenose da će mu Manćini dati šansu da se dokaže i da ne želi tek tako da se odrekne usluga prekaljenog fudbalera.

Praveći plan rada za aredni period, kao i za januarski prelazni rok, Roberto Manćini je Eriku Tohiru saopštio i svojevrsni spisak želja, javlja 'Gazeta delo sport'.

Na spisku se nalazi Mateo Darmian, ali i još jedan srpski fudbaler, Aleksandar Kolarov.

Nije prvi put da se reprezentativac Srbije dovodi u vezu sa Interom, ali i odalskom iz Mančester Sitija, iako je i sam u više navrata sugerisao da je srećan u Mančesteru.

Kolarov je već sarađivao sa Manćinijem, njih dvojica se odlično poznaju, a sigurno da bi Kolarov u ekipi Intera imao više prostora na terenu, nego što je to slučaj u Sitiju gde još od Manćinija deli minutažu sa Klišijem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Diego Forlán Corazzo
Friday, 21.11.2014
22:54

Kolarov se bas i nije naigrao kod Mancinija u Sitiju tako da mislim da se ne bi ni sada naigrao. Bolje da dovede Nastasica.

avatar
milosm
Friday, 21.11.2014
20:52

jeste kad bi se Kolarov odrekao plate koju prima u MC......

avatar
cika crni
Friday, 21.11.2014
13:53

Tuca u najavi!

avatar
Nine
Friday, 21.11.2014
13:48

Dobar je Vidara, samo sto se nije snasao na pocetku, prvenstveno zbog formacije!