Manćini pravi šampionski tim, stiže zvezda Sitija?!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 24.01.2015.
10:15
Izvor: Sportske.net

Roberto Manćini je istakao pre nekoliko dana da želi naredne sezone da se bori za titulu šampiona Italije naredne sezone, a sa ekipom koju oni misli da će imati svakako je to moguće.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Inter je ovog prelaznog roka doveo dva velika pojačanja u vidu Lukasa Podolskog i Đerdana Šaćirija, dva ofanzivna fudbalera, a kako stvari stoje neće se tu zaustaviti.

Želi da dovede jednog zadnjeg veznog do kraja prelaznog roka, pominjali su se Lukas Leiva, Suarez iz Atletika i poslednji na listi, Marcelo Brozović, član Dinama iz Zagreba.

Ipak, u julu bi moglo da stigne najveće pojačanje.

Radi se o Jaji Tureu, fudbaleru Mančester Sitija i jednom od najboljih fudbalera Premijer lige koga je, prema podacima koje imaju italijanski mediji, zvao Roberto Manćini da se pridruži ekipi na kraju sezone.

Prema pisanju "Gazete" Jaji Tureu bi bila smanjena plata za 3 miliona evra, ali imajući u vidu da puni 32 godine na kraju ove sezone, i bilo je za očekivati ovako nešto.

Jaja Ture je nekoliko puta ove sezone napomenuo da ne zna da li će ostati u Sitiju nakon ovog leta, a njegov ugovor ističe na kraju sledeće.

Prema tome, suma po kojoj bi Inter mogao da ga dobije iznosi oko 9 miliona evra, pišu Italijani.

Ture se trenutno nalazi na Afričkom Kupu Nacija gde nastupa za svoju reprezentaciju Obale Slonovače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke