Manćini je kralj, stiže novo pojačanje!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 05.01.2015.
13:50
Izvor: Sportske.net

Posle Podolskog, još jedno zvučno ime stiže na "Meacu". I to nije kraj kada su novi igrači u pitanju!

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Italijanski mediji su objavili da je Inter postigao sporazum sa Ćerdanom Šaćirijem!

Švajcarac je dogovorio svoje uslove, a na adresu Bajerna otišla je ponuda, 2 miliona evra za pozajmicu i 13 na leto kada igrač bude otkupljen. Prva želja Manćinija je ispunjena, probaće da dovedu i Lavecija, mada je ta varijanta izvesnija na leto.

Inače, Juventus se uklonio sa puta, Šaćiri im je preskup, sve karte su bacili na Snajdera. Videćemo hoće li reagovati Liverpul, ali čini se da bi odlični fudbaler Bajerna radije u Italiju.

Javnost na Apeninima očekuje da posao bude završen do kraja nedelje, a nakon Šaćirija trebalo bi da potpiše i Las Dijara kao slobodan igrač.

Ni to nije sve, Manćini ne odustaje od Matije Nastasića koji je ipak bliži Šalkeu. Naime, Siti računa na posao sa Nemcima i dovođenje Julijana Drakslera na leto u Mančester.

Inter će završiti verovatno posao i sa Tinom Sušićem iz Hajduka, ali ga i ostaviti na pozajmici u Splitu.

U svakom slučaju posle Podolskog, Inter ostaje aktivan u prelaznom roku, ciljaju treće mesto. Za Nemca je stigla dokumentacija iz Engleske i on će izgleda biti na raspolaganju Manćiniju za sutrašnji "Derbi Italije" protiv Juventusa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola M.
Monday, 05.01.2015
15:01

Lepo što se Inter pojačava. Nek im je sa srećom u nastavku sezone. Nadam se da će uspeti da stanu na noge i da se konačno vrate u vrh, gde im je i mesto.