Manćini i Milner ponovo sarađuju?

Autor: Miloš Marković
četvrtak 22.01.2015.
14:13
Izvor: Sportske.net

Ne zaustavlja se Roberto Manćini, od Intera treba očekivati nova pojačanja tokom zimskog prelaznog roka.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Neroazuri su izuzetno aktivni ove zime, stiglo je nekoliko zvučnih imena, čini se da će ih biti još.

Italijanski mediji javljaju da je Roberto Manćini stupio u kontakt sa svojim bivšim klubom, istakao želju da angažuje univerzalnca Džejmsa Milnera, sa kojim je sarađivao na Etihadu.

Milner još uvek nije produžio ugovor sa Sitijem, na kraju sezone bi kao slobodan igrač mogao da promeni sredinu, ukoliko Građani ne reaguju i svog fudbalera prodaju kako bi izbegli gubitak na ime obeštećenja.

Iz Italije stižu informacije o interesovanju Rome i Intera, Manćini kao bivši trener engleskog fudbalera je u prednosti, naročito ako se obistine informacije da je milanski klub spreman da izdvoji čak 260 hiljade evra na nedeljnoj bazi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Sergio (La Decima)
Thursday, 22.01.2015
15:34

Ovo je dokaz koliko je talijanska liga slabija od ostalih, Inter dovodi igrace koji su sjedili na klupi u Premier ligi. Juventus dovodi Evru i slicne, nemaju lovu za neku extra klasu. Da ne govorim o Milanu... Premier liga i Primera su miljama ispred njih, Primera posebno jer u njoj igraju svi najbolji igraci na svijetu, kao i dva trenutno najbolja kluba, Real i Atletico.

avatar
Thursday, 22.01.2015
17:07

Kupis Bejl,Iljara,Isco,Ronaldo,Kros,Hames za pola milijarda i opet ti treba sudija da pokaze crveni karton ili neki penal da pobedis Italijanska ekipa..e toliko je slaba...

avatar
Đuka 13
Thursday, 22.01.2015
19:09

Zvanično druga liga na svetu po kvalitetu.Trenutno!