Mančester Junajted doveo defanzivca

Autor: Pavle Lazarević
četvrtak 21.04.2016.
13:27
Izvor: Sportske.net

U slavnom engleskom klubu ne sede skrštenih ruku.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Jedan od najtalentovanijih igrača Irske, Li O'Konor pojačao je redove Mančester Junajteda. O'Konor može da pokriva bekovsku poziciju na obe strane terena, a ostrvski mediji ga najviše porede sa sjajnim ofanzivnim bekom Evertona, Šejmusom Kolmanom.

Ovaj 15-godišnjak je kapiten irske selekcije do 16 godina, a proglašen je igračem godine u svojoj zemlji, u toj generaciji.

Šef akademije popularnih "Crvenih Đavola" Niki Bat, izjavio je da je ovo tek početak i da će u "Karington" stići još 'klinaca' koji imaju potencijal za prvi tim Junajteda.

"Fale nam igrači na određenim pozicijama u omladinskim selekcijama i u narednih nekoliko nedelja ćemo popuniti te nedostatke. Želimo da privučemo, pre svega, najbolje talente sa ostrva, a onda i iz Evrope, a to smo i pokazali uvođenjem mladih igrača u prvi tim, svih ovih godina", rekao je nekadašnji defanzivni vezista Junajteda.

Da podsetimo, u klub sa "Old Traforda" je ranije ove godine stigao američki tinejdžer Mejtu Olosunde, a očekuje se da na kraju sezone potpišu talentovani napadač Ciriha Nišan Burkart i 16-godišnji plejmejker Fejnorda, Tahit Čong.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 21.04.2016
15:44

Vjerujte mi Bat je doktor. Bio je odličan fudbaler, a veoma potcijenjen. Naći će on klince koji će za 4,5 godina u prvi tim, u to sam siguran.

avatar
RamboBabaManUtd
Thursday, 21.04.2016
13:38

Tako se to radi. Imam ogromno poverenje u Bata i njegov rad u omladinskoj skoli.

avatar
Paisley is back
Thursday, 21.04.2016
13:38

Za bolje i nisu

avatar
mrancic
Thursday, 21.04.2016
15:07

Strasan kompleks! Da mozda ti nisi navijac Liverpula. Navijaj bre, ne mrzi.