Mančester i Borusija u "klinču" oko potpisa vunderkida iz Ajaksa!

Autor: Nikola Miloradović
subota 21.01.2017.
18:23
Izvor: Sportske.net

Žoze Murinjo je "bacio oko" na supertalentovanog ofanzivca "Kopljanika", ali čini se da se i Tomas Tuhel uključio u celu priču.

screenshot - Youtube
screenshot - Youtube

Povezane vesti

Ove sezone se u Amsterdamu rodila nova zvezda.

Naime, strateg Ajaksa Piter Boš je "pretumbao" ekipu po svom ukusu a u prvi plan je iznenada iskočio 19-godišnji Kasper Dolberg.

Danac je odigrao 16 utakmica u Erediviziji, postigao je osam golova, mnogi mu predviđaju blistavu karijeru.

I Žoze Murinjo ima takvo mišljenje, te je voljan da Danaca što pre preseli na "Old Traford".

Ibrahimović je u poznim igračkim godinama, ali sa Rašfordom i mladim Dolbergom navijači Junajteda ne bi imali brige.

Ipak, neće Murinjo tako lako doći do Dolbergovog potpisa. U celu priču uključila se i Borusija iz Dortmunda.

"Milioneri" su podmladili sastav, nebrojeno puta se dokazalo da umeju da "naprave" igrača, a treba podsetiti i da je supertalentovani Osman Dembele odlučio da potpiše za Borusiju uprkos interesovanju Barselone i Real Madrida.

Čak i mladi Šveđanin Aleksandar Isak gleda ka "Signal Iduna Parku", izjavio je da preferira prelazak u redove tima iz Dortmunda pre nego u madridski Real, koji je više puta pokazao interesovanje za njegove usluge.

U redovima nemačkog tima se nadaju da bi u budućnosti u napadu mogli da imaju Isaka i Dolberga, što zaista zvuči kao sjajna ideja.

Pred obojicom je nesumnjivo blistava budućnost, videćemo da li će zajedno zaigrati u redovima Borusije ili će Murinjo uspeti da ubedi Dolberga da mu se pridruži u Junajtedu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neymar-junior-10
Sunday, 22.01.2017
01:06

Ovi iz Dortmunda se cude sto ostali kupuju njihove igrace, prije svega najveci rival Bayern, pa tek ostali velikani... kupuju mladje igrace od njih naprave vrhusnke, al ne osvajaju trofeje.. i onda se ti isti oblikovani igraci odluce za odlazak u velikog rivala ili bilo koji veci klub...

avatar
ANDY_COLE#18
Saturday, 21.01.2017
22:22

Ne znam kakav je momak ali imamo Rašforda, Ibru, Marsijala a od ljeta možda iz Grizmana ( ako je istina da je dogovorio sve) , bolje ne pretrpavati ekipu. Nek se Mou fokusira na dovođenje štopera zatim zamene za Kerika jer neće još dugo. Rešiti se na leto redom: Smolinga, Darmijana, Fele, Lindgarda, Janga, Januzaja. Blind i jesam i nisam za ostajanje, Švajni kad mu ne daje šansu nek ide, lično bi volio da ga pušta jer je klasa.

avatar
Nani
Sunday, 22.01.2017
18:40

junajtedu ne treba stoper..junajtedu trebaju napadaci i efikasnost...primer protiv stouka..kad ibra ne daje golove nema ko da pogadja iz igre..a ono iz slobodnjaka aj da kazemo se desi 1 u 20 uakmica..tako da je smesno vise pricati o stoperima jer tu nije kljucni problem..

avatar
Nani
Monday, 23.01.2017
00:54

kerik nije kljucna stvar..taj isti rasford nije dao 1 gol na zadnjih 20 utakmica...a marsijal nista bolji...zadnji vezni uopste nije problem to ima ko da pokrije..erera, pogba elaini blind...a ibru nema niko..

avatar
Benz9
Sunday, 22.01.2017
19:36

Ključni problem Junajteda je Kerik...Previše je vazan za igru a nema zamjenu...A sto se tiče napada da Murinjo malo popusti sa Ibrom i da kup utakmice prepusti Marsijalu i Rasfordu puno bi to značilo i za njih dvojicu i sam Junajted...

avatar
Benz9
Saturday, 21.01.2017
19:51

Ne znam sto Ce Junajtedu pored Marsijala i Rasforda...

avatar
mrancic
Sunday, 22.01.2017
12:11

Koliko su ova dvojica imala mečeva i koliko su golova dali.Vršnjaci Del Alija.Igačina za njih.Junajtedu treba par igrača koji daju golove.Ubiše nas nerešeni rezultati

avatar
Benz9
Sunday, 22.01.2017
19:32

Koliko Alli ima minuta a koliko Rasford i Marsijal...Za neke stvari treba kontinuitet a ne ulaziti po 10-ak minuta po mecu...

avatar
Nani
Sunday, 22.01.2017
18:43

sad sam hteo o da napisem..marsijal i rasford odigraju jedan mec pa 10 nema...pa junajtedu bas tu skripi sto nema ko da da gol pored ibre...dele ali razbija i hari kejn igra vrhunski...to junajtedu treba..bolje da je dato jos 30 miliona i 50 od marsijala za kejna nego ovo sto su dali za marsijala...

avatar
Breaking Bad
Saturday, 21.01.2017
19:31

Ako bi odigrao lošu utakmicu, svi bi komentari bili da opravdava svoje ime :D