Mamić se ne šali – Nakon pojačanja iz Liverpula, Sportinga, Leverkuzena, stigao fudbaler Barse!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 31.07.2014.
15:22
Izvor: Sportske.net

Hrvatski Dinamo se ne šali, mamić je odlučan da od svog kluba napravi lidera u regionu. Sudeći po transfer aktivnostima, to mu i polazi za rukom.

Povezane vesti

Nije svakako mala stvar kada kao klub možete da se pohvalite time da ste u jednom prelaznom roku doveli igrače iz portugalskog Sportinga, nemačkog Leverkuzena, grčkog Olimpijakosa, argentinskog Godoj Kruza, te engleskog Liverpula.

Potvrda snage brenda u fudbalskom svetu koju poseduje hrvatski Dinamo stiže u informaciji da je u ovaj klub stigao i fudbaler Barselone!

Istina, radi se o 16-godišnjaku, talentovanom Daniju Olmu koga opisuju kao jednog od najkvalitetnijih mladića iz La Masije.

Srećan sam što sam došao u Dinamo."

"Ovo je najbolja opcija za moj razvoj. U Zagrebu su sjajni uslovi za mlade igrače, odlično se radi i fudbaleri rano dobiju priliku u seniorskom pogonu. Seli su moji roditelji, zastupnici i ljudi iz kluba i ubrzo shvatili kako svi žele isto za mene i moju karijeru, tako da je zapravo odluka bila lagana“, rekao je za klupski sajt.

Ovaj mladić igra na poziciji špica i krila,. A poslednjih pet godina bio je najbolji strelac u svom timu.

Mamić je istakao jasnu nameru, pre Olma poimence u klub su stigli – Vilson Eduardo (Sporting), Žunior Ernandez (Leverkuzen), portugalski reprezentativni golman Eduardo, Paolo mačado (Olimpijakos), Gonkalo (Estoril), Leandro Siđali (Godoj Kruz), Armin Hodžič (Liverpul).


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke