Makabi predstavio ''bombardera'' iz Humske!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.06.2015.
21:14
Izvor: Sportske.net

Dojučerašnji vezista Partizana Nikola Drinčić danas je i zvanično promovisan u Haifi, gde će od sledeće sezone braniti boje tamošnjeg Makabija.

maccabi-haifafc.walla.co.il
maccabi-haifafc.walla.co.il

Povezane vesti

Posle dve odlične sezone u Partizanu, nekoliko postignutih golova za pamćenje, pogotovo onih u duelima sa Crvenom zvezdom i osvojene šampionske titule ovog proleća, Nikola Drinčić je odlučio da prihvati ponudu izraelskog Makabija iz Haife, koji se već dugo interesovao za njegove usluge.

Taj transfer je obelodanjen krajem prošle nedelje, Drinčić se emotivnom porukom oprostio od svojih dosadašnjih saigrača i navijača crno-belih, a danas je i zvanično okrenuo novu stranicu u svojoj karijeri.

Makabi ga je u ponedeljak promovisao kao prvo velikio pojačanje ovog leta, pošto je prethodno prošao medicinske preglede u ovom izraelskom klubu, čije boje sa uspehom brani i bivši golman Partizana Vladimir Stojković.

Izraelci na zvaničnom klupskom sajtu podsećaju i na reprezentativnu karijeru iskusnog veziste, za mladu reprezentaciju Srbije, odnosno za Crnu Goru u seniorskoj konkurenciji.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke