Ma nije bilo šanse - Ljajić odbio da ode kod Mihe!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 27.06.2016.
10:32
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Rome koji je prethodnu sezonu igrao kao pozajmljeni igrač u Interu ne želi da ide kod Siniše Mihajlovića u Torino.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Mediji u Italiji su prethodnih dana pisali o eventualnom transferu Adema Ljajića u Torino, navodno je Roma prihvatila ponudu "Bikova", ali znalo se da stvari neće ići kao po loju posebno zbog činjenice da je novi trener Torina Siniša Mihajlović i da se radi o čoveku koji je Adema Ljajića izbacio iz reprezentacije Srbije u periodu dok je bio selektor.

Sada je sve to dobilo i potvrdu, Adem ne želi da igra kod Mihajlovića.

Torino je imao svoje adute u ovim pregovorima, Roma mora da ga proda sada ukoliko misli da zaradi na njemu jer mu ugovor istiće na kraju ove sezone.

Pored toga, Torino je ponudio Ljajiću 1,3 miliona evra godišnje na šta srpski reprezentativac nije pristao.

Nekadašnji fudbaler Partizana je odbio u međuvremenu još jednu ponudu, Roma je pokušala da ga privoli da produži ugovor, ali nije želeo o tome da razgovara.

Italijani pišu da Mihajlović po svaku cenu želi Ljajića u svom sastavu, da je nekoliko puta do sada razgovarao sa njim o transferu u Torino i da je pokušao da mu promeni mišljenje. Za sada ne ide, videćemo kako će se stvar dalje odvijati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mosala1983
Monday, 27.06.2016
13:54

Mihajlovicu procices isto kao tvoja kasarkasa verzja Djordjevic. GorDOST drugim recima nabedjenost ce vas puno kostati. Kad se setim da je selektor mogao biti ozbiljan trener Ivan Jovanovic a Srbi su izabrali Mihajlovica (na svim internim portalima dobio vecinsku podrsku od neukog naroda) I onda prvi nerazuman potez ( u stvari je razuman potez koji dolazi od nerazumne osobe) a to je izbacivanje plejmejkera Ljajica znamo svi zbog cega (lazni patriotizam)I to od osobe - mihajlovica koja posle izjavljuje kako je Hrvatska njegova Domovina (toliko o patriotizmu).Bravo Ljajicu puno Podrska. Nikada ne idi kod tog neprincipijelnog trenera ex selektora. PODRSKA Bobiju takodje.

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Monday, 27.06.2016
17:43

Nije to rekao za njih nego za Italiju, ali umnogome se slazem sa tobom...

avatar
Denis Split
Monday, 27.06.2016
11:11

Može on puuno bolje od jednog Torina

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Monday, 27.06.2016
10:34

Pametan decko, zasto bi isao tamo...