Lukić tražen u Seriji A, Miha hoće da ga zadrži

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 03.07.2017.
17:56
Izvor: Sportske.net

Prema navodima italijanskih medija, mladi reprezentativac Srbije je tražen u ovom prelaznom roku, ali je trener Torina rešen da ga zadrži.

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Prvotimac Torina i reprezentativac Srbije Saša Lukić na meti je nekoliko italijanskih klubova. Prema pisanju renomiranog italijanskog sportskog dnevnika Tutosport, za "vezistu" su zainteresovana tri tima iz Serije A.

Želju da Lukića dovedu u svoje redove pokazali su Lacio, Bolonja i Đenova, ali od transfera, po svemu sudeći, neće biti ništa. Kako navodi Tutosport, trener Torina Siniša Mihajlović i predsednik kluba Urbano Kairo odlučni su u nameri da u ekipi zadrže talentovanog igrača sredine terena, koji je u svojoj debitanstkoj sezoni u Seriji A očigledno stekao poverenje čelnih ljudi "bikova".

Lukić je minule sezone kao dvadesetogodišnjak bio najmlađi prvotimac Torina, a zabeležio je ukupno 16 nastupa za klub u svim takmičenjima. U nekoliko navrata se nalazio na spisku selektora Slavoljuba Muslina, a bio je učesnik i nedavno završenog šampionata Evrope za mlade. 

lukic tutosport

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke