Lukavi Lotito spremio plan za Bilju

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 05.05.2016.
18:40
Izvor: Sportske.net

Spremaju se korenite promene u ekipi Lacija, a jedan od prvih koji bi mogao da napusti klub je i kapiten Lukas Bilja.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Lacio se dva kola pre kraja nalazi na 8. mestu italijanske Serije A, navijači su nezadovoljni te se očekuje da dođe do tektonskih promena u klubu naredne sezone.

Pominjano je i da bi Klaudio Lotito mogao da proda klub određenim ruskim biznismenima, a o tome nešto više možete pročitati OVDE.

Igrački kadar će svakako pretrpeti velike promene, klubu je potrebna sveža krv, a iz uprave kluba su već krenuli sa potragom za pravim pojačanjima.

Naime, kako je kapiten Lacija Lukas Bilja na izlaznim vratima kluba, za njega su veliko interesovanje pokazali milanski Inter i Juventus. Na pomen Juvea, kao da se Lotitu "upalila lampica", pa se lukavo dosetio kako da izvuče najbolje iz prodaje argentinskog veziste šampionu Italije.

Kako je Juve na korak od dovođenja mladog italijanskog napadača Domenika Berardija, u Laciju su spremni da puste svog kapitena put "Stare dame", a da za uzvrat na dvogodišnju pozajmicu dobiju napadača Sasuola.

Berardi iza sebe ima nešto slabiju sezonu, kako je na 28 nastupa u Seriji A postigao 7 pogodaka, za razliku od prethonde sezone kada je na 32 nastupa imao 15 golova i 10 asistencija.

Ukoliko bi do razmene imeđu dva kluba došlo, "Nebeskoplavi" bi imali spremnu zamenu za još jednog odlazećeg fudbalera, Antonija Kandrevu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Friday, 06.05.2016
04:59

Ma Juve ce pre dovesti mene nego Bilju..

avatar
Realan tip
Thursday, 05.05.2016
19:28

Bilja me uopste ne impresionira kao igrac velikog fudbala.

avatar
Partizan/Lazio
Thursday, 05.05.2016
19:25

Samo u poslednjih mesec dana sigurno 30 igraca se pominjalo kao moguca pojacanja Lacija,glupo je i spekulisati kada se jos ne zna ni ko ce biti vlasnik ni ko ce biti trener...

avatar
*** T O P G U N **
Friday, 06.05.2016
00:46

Pa sada nosi bas 30 igraca ali da se nezna ko pije ko placa verojatno je tako..i jos jedna stvar: Boze izbavi ne od lukaviot..valjda bolje bi bilo u idninu