Lukaku na meti Juventusa?

Autor: Miloš Marković
četvrtak 19.11.2015.
13:23
Izvor: Sportske.net

Napadač Evertona se sve češće dovodi u vezu sa odlaskom.

BETA/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert
BETA/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Povezane vesti

Romelu Lukaku je ove sezone postigao sedam golova u Premijer Ligi, njegove igre prate brojni klubovi u Engleskoj i čitavoj Evropi.

Roberto Martinez je voljan da zadrži Belgijanca, ali mu neće stajati na putu ukoliko se pojavi ponuda kojom će biti zadovoljan.

Izveštaji iz Italije tvrde da je za belgijskog napadača interesovanje pokazao Juventus, koji navodno već neko vreme prati igre talentovanog fudbalera.

Sportitalija tvrdi da Juventus razmatra mogućnost letnje kupovine, kada se bude i definitivno rešio status Alvara Morate.

Španca želi njegov bivši klub Real Madrid, koji navodno ima otkupnu klauzulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Hn
Thursday, 19.11.2015
22:12

Evo navijam za Everton,zna se da treba da daju 70m,kad Stonesa nisu htjeli da daju za 50m Chelseu nece ni Juveu koji bi ponudio pare za sezonu na pozajmicu pa onda plafon 35m,Psg se namece ,ali sacekajmo,mlad je i ima dobar ugovor.

avatar
Lilian Thuram
Thursday, 19.11.2015
19:51

e, ovo bi bilo lepo da se ostvari, a ne osvaldo i njemu slicni. voleo bih kad bi doveli Glika, Eriksena, Gaitana i Lukakua. i nekog dobrog desnog beka.

avatar
cholic
Thursday, 19.11.2015
18:15

Ne verujem u ovo. Pre svega jer juve pored morate ima zazu, mandzukica i dibalu. Moguce neko od njih da ode zbog minutaze ili tako nesto