Luka Milivojević dobija društvo iz Barselone?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 10.07.2017.
00:03
Izvor: Sportske.net

Kako prenose engleski mediji, Kristal Palas bi u svoje redove mogao da dovede dva fudbalera sa "Kamp Noua".

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Frank De Bur je preuzeo kormilo Kristal Palasa ovog leta, nakon što je Sam Olardajas iznenada odlučio da se penzioniše na kraju minule sezone.

Holanđanin je tako dobio posao nakon neuspešne epizode u Interu, a sada je došao red da u redove "Orlova" dovede i pojačanja po svom ukusu.

Naime, pisali smo da je zainteresovan za svog zemljaka iz redova Barselone Jaspera Silesena. Golman holandske repezentacije nema puno prostora na "Kamp Nou", kako je Ter Štegen neprikosnoven među stativama Barse, pa bi prelazak u redove tima sa "Selhrsta" bio sasvim dobra opcija za njega.

Više o tome OVDE.

Sada je De Bur bacio oko na još jednog fudbalera "Blaugrane", zaboravljenog belgijskog reprezentativca Tomasa Vermelena.

Spain Soccer FC Barcelona

Bivši kapiten Arsenala je krenuo stranputicom od kako je napustio London i preselio se u Kataloniju, bio je na pozajmici minule sezone u Romi, a u dresu Barselone je upisao svega 11 nastupa u Primeri.

Sada bi mogao da se vrati u grad u kojem je proveo svoje najbolje godine.

On ima još dve godine ugovor sa "Blaugranom", a još uvek nije poznato koliko je uprava Palasa voljna da izdvoji za njegove usluge.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Monday, 10.07.2017
09:21

Ja vecinu vijesti, procitam prije nego sto ih vi objavite, budite malo azurniji.

avatar
Roj Kin 16
Monday, 10.07.2017
08:29

Ko plati Vermalena jedan euro, preplatio ga je..

avatar
Mangus
Monday, 10.07.2017
07:21

Za vermalena ne vise od 8-10 miliona.

avatar
neymar-junior-10
Monday, 10.07.2017
05:42

Baš će Barcelona pustiti Cilessena, realno znao je šta ga čeka kad je dolazio.. a ova uprava ne može da dovede veznjaka a da dovede još jednog kvalitetnog golmana koji će uskočiti kad treba.. a što se tiče Vermaelena u Barceloni nije pokazao gotovo ništa, 80% su ga uništile povrede.. sad kako bi takav igrao u Premijer ligi..