Luis Enrike otkrio profil igrača kakvog još želi ovog leta!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 21.07.2016.
17:44
Izvor: Sportske.net

Trener Barselone ne krije da želi napadača do kraja prelaznog roka.

BETA/AP Photo/Manu Fernandez
BETA/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Luis Enrike je danas održao prvu konferenciju za medije u novoj sezoni, a novinari su imali veliki broj pitanja koja muče navijače bordo-plavih.

Naime, Barsa je propustila da dovede nekoliko napadača kao plan B za trio MSN, otpali su Nolito, Osman Dembele, Ben Arfa, dok su dogovori sa Lusijanom Vijetom i Kevinom Gameirom i dalje daleko.

''Klub je uradio mnogo dovođenjem Denisa Suareza koji može da pokriva nekoliko ofanzivnih pozicija. Imam nekoliko različitih mogućnosti za plan B u fazi ofanzive, pošto su pored Denisa tu i Arda Turan, Inijesta, Rafinja pa i Serhi Roberto, tako da tražimo igrača koji može da bude najistureniji. Želim napadača koji ima osećaj za gol i da je brz, upravo to tražimo na tržištu. Ima nekoliko igrača koji se uklapaju u taj profil, ali ne želimo o imenima. Važno je da ko god da dođe, da ima želju da se bori za ovaj dres i grb'', istakao je Luis Enrike.

Inače, prema pisanjima medija, Barsa ima još dve opcije, a to su pomenuti Vijeto i Gameiro. Vijeto bi mogao da napusti Atletiko za 25 miliona, iako Barsa nudi pet manje, dok Sevilja ceni svog golgetera i traži otkupnu klauzulu od 40 miliona što Katalonci nemaju da plate.

Podsetimo, od napadača, pored trija MSN, Barsa ima još Munira El Hadadija, pošto je Sandro Ramirez stavljen na transfer listu, dok Kristijan Teljo verovatno ni ovog leta neće dobiti šansu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos95
Friday, 22.07.2016
00:15

Sandro Ramirez je igrac Malage, provjerite :)

avatar
Milos95
Friday, 22.07.2016
00:14

Sandro je presao u Malagu :)

avatar
damjan89
Thursday, 21.07.2016
20:25

Samo mi nije jasno zasto su pustili Halilovica i Sanda Ramiresa, da bi doveli Vieta koji prosle sezone nije ni igrao...Cudna neka transfer politika...

avatar
barça mes que un clu
Thursday, 21.07.2016
23:27

Halilovic je na pozajmicu, sa pravom otkupa na kraju sledece sezone. Dok Sandro nema kvalitet za Barsu. Vieto u buducnosti moze postati jedan od najboljih napadaca. I bolje sada dati 25 miliona. Nego za neku god duplo vise.

avatar
Barcelonista
Friday, 22.07.2016
00:17

Halilovic je jos mlad i neiskusan-nejak da tako kazem :-). Iduce sezone ce on da bude u top izdanju, vrlo lako konkurencija za prvi tim, samo neka nastavi ovako. A Sandro....meni on nesto nikad nije bio neki perspektivan napadac-krilo, sto god bio. Kad god je dobio priliku, nije bas najsjajniji bio iskreno.

avatar
Rise up
Thursday, 21.07.2016
20:11

Trebali su vec da zavrse posao oko napadaca da ne cekaju poslednji dan i da taj igrac bude sa timom cele pripreme.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 21.07.2016
18:07

Iako nisam simptazizer Barse,dovoljan im je jedan osrednji napadac i jedan eto iz skole... Jer svaku utakmicu mogu u 70om izvesti nekog iz ovog tria da odmori,a u slucaju povrede nekog,imaju tog osrednjeg,da doda loptu nekom od preostale dvojice iz tria,plus opet imaju izmenu... E sad,ako se bas desi da se dvojica iz tria povrede,stas

avatar
fcb
Thursday, 21.07.2016
18:03

Nijedan napadač ne želi da dođe jer svi znaju da će imati minimalne šanse za igru

avatar
zico
Thursday, 21.07.2016
17:57

ma dajte za vijeta 25 i kraj price